Giresun Cumhuriyet’te LGS bilgilendirmesi!

EĞİTİM 10.06.2024 - 17:29, Güncelleme: 10.06.2024 - 17:29 6737+ kez okundu.
 

Giresun Cumhuriyet’te LGS bilgilendirmesi!

Giresun Cumhuriyet Ortaokulu 2023-2024 Eğitim- Öğretim yılı sene sonu 7. sınıftan 8. sınıfa geçen öğrencilere özel olarak Yaz DYK'sı ve 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı DYK ve LGS maratonu hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Toplantıya Okul Müdürü Adem Gündoğdu ve Müdür Yardımcıları Ferhat Özgül, İbrahim Kunt ve 7.sınıf Şube Rehber öğretmenleri katıldı. Okul Müdürü Adem Gündoğdu açılış konuşmasında, “Öğrencilerimizin hayata hazırlanması, mutlu ve huzurlu bir yaşama sahip olabilmesi, vatanını ve milletini seven, milli ve manevi, değerlerle donatılmış olarak yetişmesi için, neler yapabiliriz... Sorusunun cevap ve çözüm yollarını sizlerin ve aynı zamanda Merkez Giresun Cumhuriyet Ortaokulunun değerleri olan öğretmenlerimizin katılımları ile bir aile atmosferi içinde, paylaşımda bulunmak için toplantımıza başlamış bulunuyoruz... Bu toplantının gerçekleşmesinde emeği geçen, tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum... Sizler en değerli varlıklarınız olan çocuklarınız için buraya kadar geldiniz, bizlerde bu değerlerimiz ve geleceğimiz olan çocuklarımıza nasıl faydalı olabiliriz misyonu ile sizlerle buluştuk... Bu toplantımızın tüm paydaşlarımıza yarar kazandırması arzusu ile hepinizi sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyor... Şimdi sözün sahipleri olan kıymetli öğretmenlerimizle sizleri baş başa bırakıyorum...” diyerek toplantıya katılan velilerimize ve öğretmenlere teşekkür etti. Devamında Okulun Rehber Öğretmeni Ayşegül Yılmaz moderatörlüğünde toplantı devam etti. Okul Müdürü Gündoğdu, “Toplantının hazırlanmasında emeklerinden dolayı okulumuz rehber öğretmeni Ayşegül Yılmaz'a ve emeği gecen tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz” dedi.    
Giresun Cumhuriyet Ortaokulu 2023-2024 Eğitim- Öğretim yılı sene sonu 7. sınıftan 8. sınıfa geçen öğrencilere özel olarak Yaz DYK'sı ve 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı DYK ve LGS maratonu hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya Okul Müdürü Adem Gündoğdu ve Müdür Yardımcıları Ferhat Özgül, İbrahim Kunt ve 7.sınıf Şube Rehber öğretmenleri katıldı.

Okul Müdürü Adem Gündoğdu açılış konuşmasında, “Öğrencilerimizin hayata hazırlanması, mutlu ve huzurlu bir yaşama sahip olabilmesi, vatanını ve milletini seven, milli ve manevi, değerlerle donatılmış olarak yetişmesi için, neler yapabiliriz... Sorusunun cevap ve çözüm yollarını sizlerin ve aynı zamanda Merkez Giresun Cumhuriyet Ortaokulunun değerleri olan öğretmenlerimizin katılımları ile bir aile atmosferi içinde, paylaşımda bulunmak için toplantımıza başlamış bulunuyoruz... Bu toplantının gerçekleşmesinde emeği geçen, tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum... Sizler en değerli varlıklarınız olan çocuklarınız için buraya kadar geldiniz, bizlerde bu değerlerimiz ve geleceğimiz olan çocuklarımıza nasıl faydalı olabiliriz misyonu ile sizlerle buluştuk... Bu toplantımızın tüm paydaşlarımıza yarar kazandırması arzusu ile hepinizi sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyor... Şimdi sözün sahipleri olan kıymetli öğretmenlerimizle sizleri baş başa bırakıyorum...” diyerek toplantıya katılan velilerimize ve öğretmenlere teşekkür etti.

Devamında Okulun Rehber Öğretmeni Ayşegül Yılmaz moderatörlüğünde toplantı devam etti. Okul Müdürü Gündoğdu, “Toplantının hazırlanmasında emeklerinden dolayı okulumuz rehber öğretmeni Ayşegül Yılmaz'a ve emeği gecen tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.