Bulancak'ta aynı yerde bir gün geçmeden ikinci kaza gerçekleşti!

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 14.06.2024 - 11:31, Güncelleme: 14.06.2024 - 11:31 4447+ kez okundu.
 

Bulancak'ta aynı yerde bir gün geçmeden ikinci kaza gerçekleşti!

Bulancak Fatoğlu mevkiinde, 12 saat içinde ikinci trafik kazası meydana geldi. Kontrolden çıkan bir otomobil refüje girerek kazaya sebep oldu.
Yetkililerin Kurban Bayramı öncesi trafik kurallarına uyulması gerektiği yönündeki duyurularına ve denetimlerine rağmen, Fatoğlu Mevkii’nde kazalar durmuyor. Yetkililer, bayram öncesi trafikte daha dikkatli olunması gerektiğini belirtiyor. Sürücülerin hız limitlerine uyması ve trafik kurallarına riayet etmesi, kazaların önlenmesinde büyük önem taşıyor. Ancak, Fatoğlu mevkiinde yaşanan üst üste kazalar, bu bölgenin riskli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bayram öncesi artan trafik yoğunluğunda, kazaların önüne geçmek için sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiği hatırlatılıyor. Yetkililer, özellikle riskli bölgelerde hız limitlerine uymak ve dikkatli sürüş yapmak konusunda uyarılarda bulunuyor.
Bulancak Fatoğlu mevkiinde, 12 saat içinde ikinci trafik kazası meydana geldi. Kontrolden çıkan bir otomobil refüje girerek kazaya sebep oldu.

Yetkililerin Kurban Bayramı öncesi trafik kurallarına uyulması gerektiği yönündeki duyurularına ve denetimlerine rağmen, Fatoğlu Mevkii’nde kazalar durmuyor.

Yetkililer, bayram öncesi trafikte daha dikkatli olunması gerektiğini belirtiyor. Sürücülerin hız limitlerine uyması ve trafik kurallarına riayet etmesi, kazaların önlenmesinde büyük önem taşıyor. Ancak, Fatoğlu mevkiinde yaşanan üst üste kazalar, bu bölgenin riskli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Bayram öncesi artan trafik yoğunluğunda, kazaların önüne geçmek için sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiği hatırlatılıyor. Yetkililer, özellikle riskli bölgelerde hız limitlerine uymak ve dikkatli sürüş yapmak konusunda uyarılarda bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.