Anıl Gayrimenkul Yeni Yerinde!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 20.06.2024 - 16:07, Güncelleme: 20.06.2024 - 16:07 2788+ kez okundu.
 

Anıl Gayrimenkul Yeni Yerinde!

Bir yıldan fazla emlak sektöründe hizmet vermeye başlayan Anıl Gayrimenkul, Naci Yaşar İş Merkezinde ki yeni adresinde hizmet vermeye başladı.
Bulancak Mahallesi Atatürk Caddesi No:21/23 Kat 3 Büro 10 Naci Yaşar İş Merkezi yeni ofisine taşınan Ulaş Turan’ın sahibi olduğu Anıl Gayrimenkul, emlak ve inşaat sektöründe de boy göstermeye başladı. Sektörün öncü isimlerinden biri olmak için yola çıktıklarını dile getiren Ulaş Turan, insanların Anıl Gayrimenkulu tercih etmesini ise güvene bağladı. Ulaş Turan, “Sektörümüz güven esasına dayalı olarak gidiyor. Emlak inşaat sektöründe hizmet veriyoruz. Bu sektörü tamamen ben yürütüyorum. Güvenilir olduğumuz için tercih ediliyoruz. Bu sektöre girerken hedefim sektörde öncü olmak. Yatırımlarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz. Anıl Gayrimenkul olarak her geçen gün müşterilerine daha iyi hizmet sunmak için ortam ve imkanlarını iyileştirmeye devam etmektedir. Siz saygıdeğer müşterilerine kolayca erişebileceği internet tabanlı çalışmalarına hız vermektedir. Ayrıca bunun yanında güveninizin eseri olan firmamız siz değerli müşterilerimizin manevi katkılarıyla büyümeye devam etmektedir. Emlak sektöründe emanet, sadakat, ehliyet ve likayat çok önemli. Biz de bu özellikleri taşıdığımıza düşünüyoruz. Aynı zamanda tapu mevzuatına hakimiz. Dolayısıyla müşterilerimiz gönül rahatlığıyla bize başvurabilirler” dedi. Yaptıkları işlerden bahseden Turan, “Daire, konut alım satımı, arsa alım satımı yapıyoruz. Bu sektörde, doğrudan alım satımlar çok önemli” ifadelerini kullandı. Uzun süredir inşaat-emlak sektöründe yaşanan durgunluğun yavaş yavaş doygunluk durumuna geçmeye başladığını, bunun da hareketliliği beraberinde getireceğini anlatan Turan, “Baharla birlikte sektör kıpırdamaya başladı. Önümüzdeki süreçte tam olarak bir hareketlilik bekliyoruz. Bir süre inşaat sektöründe üretim fazlası vardı faiz oranlarıyla birlikte bu duraklama dönemine girdi. Uzun süredir bu durgunluğun da artık doyma noktasına geldiğini düşünüyorum. Yavaş yavaş ters yönde artış bekliyoruz” diye konuştu.
Bir yıldan fazla emlak sektöründe hizmet vermeye başlayan Anıl Gayrimenkul, Naci Yaşar İş Merkezinde ki yeni adresinde hizmet vermeye başladı.

Bulancak Mahallesi Atatürk Caddesi No:21/23 Kat 3 Büro 10 Naci Yaşar İş Merkezi yeni ofisine taşınan Ulaş Turan’ın sahibi olduğu Anıl Gayrimenkul, emlak ve inşaat sektöründe de boy göstermeye başladı.

Sektörün öncü isimlerinden biri olmak için yola çıktıklarını dile getiren Ulaş Turan, insanların Anıl Gayrimenkulu tercih etmesini ise güvene bağladı.

Ulaş Turan, “Sektörümüz güven esasına dayalı olarak gidiyor. Emlak inşaat sektöründe hizmet veriyoruz. Bu sektörü tamamen ben yürütüyorum. Güvenilir olduğumuz için tercih ediliyoruz. Bu sektöre girerken hedefim sektörde öncü olmak. Yatırımlarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz. Anıl Gayrimenkul olarak her geçen gün müşterilerine daha iyi hizmet sunmak için ortam ve imkanlarını iyileştirmeye devam etmektedir. Siz saygıdeğer müşterilerine kolayca erişebileceği internet tabanlı çalışmalarına hız vermektedir. Ayrıca bunun yanında güveninizin eseri olan firmamız siz değerli müşterilerimizin manevi katkılarıyla büyümeye devam etmektedir. Emlak sektöründe emanet, sadakat, ehliyet ve likayat çok önemli. Biz de bu özellikleri taşıdığımıza düşünüyoruz. Aynı zamanda tapu mevzuatına hakimiz. Dolayısıyla müşterilerimiz gönül rahatlığıyla bize başvurabilirler” dedi.

Yaptıkları işlerden bahseden Turan, “Daire, konut alım satımı, arsa alım satımı yapıyoruz. Bu sektörde, doğrudan alım satımlar çok önemli” ifadelerini kullandı.

Uzun süredir inşaat-emlak sektöründe yaşanan durgunluğun yavaş yavaş doygunluk durumuna geçmeye başladığını, bunun da hareketliliği beraberinde getireceğini anlatan Turan, “Baharla birlikte sektör kıpırdamaya başladı. Önümüzdeki süreçte tam olarak bir hareketlilik bekliyoruz. Bir süre inşaat sektöründe üretim fazlası vardı faiz oranlarıyla birlikte bu duraklama dönemine girdi. Uzun süredir bu durgunluğun da artık doyma noktasına geldiğini düşünüyorum. Yavaş yavaş ters yönde artış bekliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.