Sanatseverlerin katılımıyla renkli bir açılış gerçekleşti

DÜNYA (YH) - Yıldız Haber | 18.07.2024 - 09:35, Güncelleme: 18.07.2024 - 09:35 8599+ kez okundu.
 

Sanatseverlerin katılımıyla renkli bir açılış gerçekleşti

Yeni Foça resim kursiyerleri sergisi
Foça Belediyesi Yeni Foça Resim Kursiyerlerinin eserlerinin yer aldığı sergi açıldı. Kurs eğitmeni Selma Top’un önderliğinde hazırlanan sergi, kursiyerlerin yıl boyunca emek vererek hazırladıkları özgün eserleri sanatseverlerle buluşturdu. Farklı teknik ve tarzlardaki eserler, özgün yorumlarla Foça’nın güzellikleri, doğa manzaraları ve soyut tasarımlar izleyiciye sunuldu. Başkan Saniye Bora Fıçı, Yeni Foça Resim Kursiyerlerinin eserlerini beğeniyle takip ettiğini ve bu tür sanatsal faaliyetlere her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirterek, ‘‘Sanat, ruhumuzu besleyen ve bizi farklı dünyalara taşıyan önemli bir unsurdur’’ dedi. Resim Kursiyerleri Sergisi, 21 Temmuz Pazar gününe kadar Reha Midilli Kültür Merkezi’nde sanatseverleri bekliyor.  
Yeni Foça resim kursiyerleri sergisi

Foça Belediyesi Yeni Foça Resim Kursiyerlerinin eserlerinin yer aldığı sergi açıldı.

Kurs eğitmeni Selma Top’un önderliğinde hazırlanan sergi, kursiyerlerin yıl boyunca emek vererek hazırladıkları özgün eserleri sanatseverlerle buluşturdu.

Farklı teknik ve tarzlardaki eserler, özgün yorumlarla Foça’nın güzellikleri, doğa manzaraları ve soyut tasarımlar izleyiciye sunuldu.

Başkan Saniye Bora Fıçı, Yeni Foça Resim Kursiyerlerinin eserlerini beğeniyle takip ettiğini ve bu tür sanatsal faaliyetlere her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirterek, ‘‘Sanat, ruhumuzu besleyen ve bizi farklı dünyalara taşıyan önemli bir unsurdur’’ dedi.

Resim Kursiyerleri Sergisi, 21 Temmuz Pazar gününe kadar Reha Midilli Kültür Merkezi’nde sanatseverleri bekliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.