Bulancak'ta Korku Saati; Oraj yarım saattir gökyüzünü kaplıyor!

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 19.07.2024 - 22:15, Güncelleme: 20.07.2024 - 10:14 8190+ kez okundu.
 

Bulancak'ta Korku Saati; Oraj yarım saattir gökyüzünü kaplıyor!

Giresun'un Bulancak ilçesinde akşam saatlerinde gökyüzünü kaplayan devasa oraj vatandaşları tedirgin etti. Bu doğa olayı uzun süre devam etti.
Yaklaşık yarım saattir gökyüzünü kaplayan oraj, şimşek ve gök gürültüsü çıkarmazken vatandaşlar bir hayli tedirgin oldu.  Bulancak'tan bir okurumuzdan gelen görüntülerde, devasa oraj bulutunun gökyüzünde belli bir alanı kapladığı ve şimşeklerin bulunduğu bölgeyi aydınlattığı görülüyor. Orajın yarım saat boyunca aynı şekilde seyrettiği ve vatandaşları tedirgin ettiği öğrenilirken görüntüler Bulancak ilçesi Kuzköy'den geldi. Yetkililer ise bu tür durumlarda vatandaşları ani hava değişimlerine karşı dikkatli olmaları konusunda sürekli uyarmaya devam ediyor. Video izlemek için tıklayınız. Oraj Nedir? Oraj, şimşek ve gök gürültüsü eşliğinde yağan yağmur türüdür. Genellikle sıcak ve nemli hava kütlelerinin soğuk hava kütleleriyle karşılaşması sonucu oluşur. Orajlar genellikle kısa süreli ve şiddetli yağışlara neden olur.
Giresun'un Bulancak ilçesinde akşam saatlerinde gökyüzünü kaplayan devasa oraj vatandaşları tedirgin etti. Bu doğa olayı uzun süre devam etti.

Yaklaşık yarım saattir gökyüzünü kaplayan oraj, şimşek ve gök gürültüsü çıkarmazken vatandaşlar bir hayli tedirgin oldu. 

Bulancak'tan bir okurumuzdan gelen görüntülerde, devasa oraj bulutunun gökyüzünde belli bir alanı kapladığı ve şimşeklerin bulunduğu bölgeyi aydınlattığı görülüyor. Orajın yarım saat boyunca aynı şekilde seyrettiği ve vatandaşları tedirgin ettiği öğrenilirken görüntüler Bulancak ilçesi Kuzköy'den geldi.

Yetkililer ise bu tür durumlarda vatandaşları ani hava değişimlerine karşı dikkatli olmaları konusunda sürekli uyarmaya devam ediyor.

Video izlemek için tıklayınız.

Oraj Nedir?

Oraj, şimşek ve gök gürültüsü eşliğinde yağan yağmur türüdür. Genellikle sıcak ve nemli hava kütlelerinin soğuk hava kütleleriyle karşılaşması sonucu oluşur. Orajlar genellikle kısa süreli ve şiddetli yağışlara neden olur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.