Bulancaklı dalga kıran bekliyor!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 20.07.2024 - 10:54, Güncelleme: 20.07.2024 - 10:59 8756+ kez okundu.
 

Bulancaklı dalga kıran bekliyor!

Karadeniz'in en güzel ilçelerinden biri olmasına rağmen, 20 yıldır denizden yeterince faydalanamayan bir ilçe konumunda bulunan Bulancak’ta bulunan yaklaşık 10 kilometrelik sahil şeridinde dalga kıran olmaması, denize girilmesini zorlaştırırken, sahilin tam olarak kullanılmasını engelliyor.
Bulancaklılar denize hasret kaldı! Bulancaklı vatandaşlar, denize girememe ve sahilleri yeterince kullanamamaktan uzun süredir şikayetçi olurken, özellikle dalga kıran eksikliği, denize girmeyi tehlikeli hale getiriyor ve birçok ailenin yaz aylarında deniz keyfini yaşamasını engelliyor. 31 Mart seçimleri umut ışığı oldu Bulancaklılar, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bulancak Belediyesi'ni kazanan Necmi Sıbıç’ın uzun yıllardır beklenen dalga kıran projesini hayata geçireceğine ve Bulancak'ın deniz turizmini canlandırmasını bekliyor. 10 kilometrelik sahil şeridi bekliyor Bulancak'ın 10 kilometrelik sahil şeridi, dalga kıranlar yapılmasıyla birlikte yepyeni bir görünüme kavuşarak, turizm potansiyelini tam anlamıyla artırabilir. Hem Bulancaklılar hem de bölgeye gelen turistler, dalga kıranlar sayesinde denizin keyfini daha güvenli ve keyifli bir şekilde çıkarabilir. Koç ve Sıbıç’a büyük görev düşüyor! Bulancak Belediyesi'nin yeni başkanı Necmi Sıbıç’ın, Bulancak Kaymakamı Ünal Koç ile istişare yaparak dalga kıran projesini hayata geçirerek vatandaşların yıllardır süren deniz hasretini sona erdirmesi ve Bulancak'ı Karadeniz'in en gözde tatil destinasyonlarından biri haline getirmesi isteniyor. Bu konuda Bulancak Kaymakamı Ünal Koç ile istişare yapılarak Bulancak’ta bulunan taş ocaklarından taş alınması ve kendi bünyelerinde bu işin çözüme kavuşturulması için çaba gösterilmesi bekleniyor.  
Karadeniz'in en güzel ilçelerinden biri olmasına rağmen, 20 yıldır denizden yeterince faydalanamayan bir ilçe konumunda bulunan Bulancak’ta bulunan yaklaşık 10 kilometrelik sahil şeridinde dalga kıran olmaması, denize girilmesini zorlaştırırken, sahilin tam olarak kullanılmasını engelliyor.

Bulancaklılar denize hasret kaldı!

Bulancaklı vatandaşlar, denize girememe ve sahilleri yeterince kullanamamaktan uzun süredir şikayetçi olurken, özellikle dalga kıran eksikliği, denize girmeyi tehlikeli hale getiriyor ve birçok ailenin yaz aylarında deniz keyfini yaşamasını engelliyor.

31 Mart seçimleri umut ışığı oldu

Bulancaklılar, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bulancak Belediyesi'ni kazanan Necmi Sıbıç’ın uzun yıllardır beklenen dalga kıran projesini hayata geçireceğine ve Bulancak'ın deniz turizmini canlandırmasını bekliyor.

10 kilometrelik sahil şeridi bekliyor

Bulancak'ın 10 kilometrelik sahil şeridi, dalga kıranlar yapılmasıyla birlikte yepyeni bir görünüme kavuşarak, turizm potansiyelini tam anlamıyla artırabilir. Hem Bulancaklılar hem de bölgeye gelen turistler, dalga kıranlar sayesinde denizin keyfini daha güvenli ve keyifli bir şekilde çıkarabilir.

Koç ve Sıbıç’a büyük görev düşüyor!

Bulancak Belediyesi'nin yeni başkanı Necmi Sıbıç’ın, Bulancak Kaymakamı Ünal Koç ile istişare yaparak dalga kıran projesini hayata geçirerek vatandaşların yıllardır süren deniz hasretini sona erdirmesi ve Bulancak'ı Karadeniz'in en gözde tatil destinasyonlarından biri haline getirmesi isteniyor.

Bu konuda Bulancak Kaymakamı Ünal Koç ile istişare yapılarak Bulancak’ta bulunan taş ocaklarından taş alınması ve kendi bünyelerinde bu işin çözüme kavuşturulması için çaba gösterilmesi bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.