Hukukçulardan gazetecilere ziyaret

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 26.07.2024 - 11:11, Güncelleme: 26.07.2024 - 11:24 2204+ kez okundu.
 

Hukukçulardan gazetecilere ziyaret

Giresun Barosu Başkanı Av. Soner Karademir "Basının Dayanışma ve Mücadele Günü'nü kutluyor, dayanışma duygularımızı sunuyorum" dedi.
"Basında sansürün kaldırılışının yıldönümü olan 24 Temmuz" dolayısı ile Başkan Yardımcısı Av. Ayşegül Çakır Hıdır ve Genel Sekreter Av. Elif Civelekoğlu ile birlikte Giresun Gazeteciler Derneğini ziyaret eden Soner Karademir, basın mensuplar ile sohbet etti ve sorularını yanıtladı. Basının üzerindeki baskılar konuşuldu Basının üzerindeki baskılardan, Türkiye'deki hukuk sistemine dek pek çok konunun konuşulduğu ziyaret için Baro heyetine teşekkür eden GGD Başkanı Bekir Bayram, "Sizleri yanımızda görmek bizleri mutlu ettiği gibi cesaretimizi çoğaltıyor. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi. Baro heyetinin ziyaretine Bekir Bayram'ın yanı sıra dernek yöneticileri Cavit Özdemir, Kamil İşcan, dernek üyesi Ufuk Kekül ve Çağdaş Gazeteciler Derneği Giresun İl Temsilcisi Saliha Yayla ev sahipliği yaptı.
Giresun Barosu Başkanı Av. Soner Karademir "Basının Dayanışma ve Mücadele Günü'nü kutluyor, dayanışma duygularımızı sunuyorum" dedi.

"Basında sansürün kaldırılışının yıldönümü olan 24 Temmuz" dolayısı ile Başkan Yardımcısı Av. Ayşegül Çakır Hıdır ve Genel Sekreter Av. Elif Civelekoğlu ile birlikte Giresun Gazeteciler Derneğini ziyaret eden Soner Karademir, basın mensuplar ile sohbet etti ve sorularını yanıtladı.

Basının üzerindeki baskılar konuşuldu

Basının üzerindeki baskılardan, Türkiye'deki hukuk sistemine dek pek çok konunun konuşulduğu ziyaret için Baro heyetine teşekkür eden GGD Başkanı Bekir Bayram, "Sizleri yanımızda görmek bizleri mutlu ettiği gibi cesaretimizi çoğaltıyor. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Baro heyetinin ziyaretine Bekir Bayram'ın yanı sıra dernek yöneticileri Cavit Özdemir, Kamil İşcan, dernek üyesi Ufuk Kekül ve Çağdaş Gazeteciler Derneği Giresun İl Temsilcisi Saliha Yayla ev sahipliği yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.