Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: "Fındık Fiyatı Haftaya Açıklanacak!"

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 30.07.2024 - 16:29, Güncelleme: 30.07.2024 - 16:37 11464+ kez okundu.
 

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: "Fındık Fiyatı Haftaya Açıklanacak!"

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, fındık taban fiyatının en geç önümüzdeki hafta açıklanacağını duyurdu. Fındık fiyatlarının manipüle edildiğini ve...
Siyasi malzeme yapıldığını belirten Bakan Yumaklı, CHP’nin Giresun’da yapacağı fındık mitingini de eleştirdi. Bakan İbrahim Yumaklı, katıldığı televizyon programında fındık fiyatları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yumaklı, fındık fiyatlarının manipüle edilerek siyasi malzeme yapıldığını belirtti ve CHP'nin Giresun'da düzenleyeceği fındık mitingini eleştirdi. "Önemli Bir İhracat Kalemi" Fındığın Türkiye için büyük bir öneme sahip ihracat kalemi olduğunu vurgulayan Bakan Yumaklı, şunları söyledi: "Fındık bizim için çok önemli bir ihracat kalemi. Üreticilerimizin üretim maliyetini dikkate alarak onların kazanacağı, ülkemizin de ihracat gelirinde düşüş olmayacak bir fiyat seviyesini belirleyeceğiz. En geç önümüzdeki hafta bu fiyatı açıklayacağız." CHP'nin Fındık Mitingine Eleştiri Bakan Yumaklı, CHP'nin Giresun'da yapmayı planladığı fındık mitingine de değinerek, "Fındık fiyatlarını manipüle ederek siyasi çıkar sağlamaya çalışıyorlar. Bu tür girişimler üreticilerimize zarar veriyor" dedi.  
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, fındık taban fiyatının en geç önümüzdeki hafta açıklanacağını duyurdu. Fındık fiyatlarının manipüle edildiğini ve...

Siyasi malzeme yapıldığını belirten Bakan Yumaklı, CHP’nin Giresun’da yapacağı fındık mitingini de eleştirdi. Bakan İbrahim Yumaklı, katıldığı televizyon programında fındık fiyatları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yumaklı, fındık fiyatlarının manipüle edilerek siyasi malzeme yapıldığını belirtti ve CHP'nin Giresun'da düzenleyeceği fındık mitingini eleştirdi.

"Önemli Bir İhracat Kalemi"

Fındığın Türkiye için büyük bir öneme sahip ihracat kalemi olduğunu vurgulayan Bakan Yumaklı, şunları söyledi: " Fındık bizim için çok önemli bir ihracat kalemi. Üreticilerimizin üretim maliyetini dikkate alarak onların kazanacağı, ülkemizin de ihracat gelirinde düşüş olmayacak bir fiyat seviyesini belirleyeceğiz. En geç önümüzdeki hafta bu fiyatı açıklayacağız."

CHP'nin Fındık Mitingine Eleştiri

Bakan Yumaklı, CHP'nin Giresun'da yapmayı planladığı fındık mitingine de değinerek, " Fındık fiyatlarını manipüle ederek siyasi çıkar sağlamaya çalışıyorlar. Bu tür girişimler üreticilerimize zarar veriyor" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.