Kazmalı kürekli muhtar Bulancak'ta muhtarlık görevinin hakkını veriyor

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 18.10.2024 - 10:04, Güncelleme: 18.10.2024 - 10:04 1661 kez okundu.
 

Kazmalı kürekli muhtar Bulancak'ta muhtarlık görevinin hakkını veriyor

31 Mart seçimlerinde Bulancak Güzelyalı Mahallesi Muhtarlığına seçilen Ali Elikara, göreve hızlı bir başlangıç yaparak mahalle sakinlerinin takdirini topluyor.
Kısa süre önce göreve başlayan Muhtar Elikara, Güzelyalı Mahallesi'ne bağlı Kızılkum Mezarlığı'nda gerçekleştirdiği çalışmalarla dikkat çekti. Muhtar Ali Elikara'nın bu özverili çalışması, "Muhtar ne iş yapar?" sorusuna en güzel cevaplardan biri olarak karşımıza çıktı. Eline aldığı kazma ve kürekle, mezarlık düzenlemesi ve bakım çalışmalarıyla örnek bir hizmet sergileyen Muhtar Elikara, sadece görev alanındaki sorumlulukları yerine getirmekle kalmazken, aynı zamanda diğer muhtarlara da örnek olarak karşımıza çıktı. Güzelyalı Mahallesi Muhtarı Ali Elikara'yı bu değerli çalışmasından dolayı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyoruz.
31 Mart seçimlerinde Bulancak Güzelyalı Mahallesi Muhtarlığına seçilen Ali Elikara, göreve hızlı bir başlangıç yaparak mahalle sakinlerinin takdirini topluyor.

Kısa süre önce göreve başlayan Muhtar Elikara, Güzelyalı Mahallesi'ne bağlı Kızılkum Mezarlığı'nda gerçekleştirdiği çalışmalarla dikkat çekti.

Muhtar Ali Elikara'nın bu özverili çalışması, "Muhtar ne iş yapar?" sorusuna en güzel cevaplardan biri olarak karşımıza çıktı. Eline aldığı kazma ve kürekle, mezarlık düzenlemesi ve bakım çalışmalarıyla örnek bir hizmet sergileyen Muhtar Elikara, sadece görev alanındaki sorumlulukları yerine getirmekle kalmazken, aynı zamanda diğer muhtarlara da örnek olarak karşımıza çıktı.

Güzelyalı Mahallesi Muhtarı Ali Elikara'yı bu değerli çalışmasından dolayı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.