DUALARIMIZ SİZİNLE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2011 - 22:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3445+ kez okundu.
 

DUALARIMIZ SİZİNLE

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Giresun’a geldi ve Giresunlular’a hitap etti. Sayın Başbakan ilimize gelmeden önce vekilimiz Canikli, sıkı sıkı tembihlerde bulunmuştu: ‘Biz, Başbakanımızdan bir şey istemeyeceğiz, istediğimiz yatırımları aldık.’Ve Canikli konuşmasında;''Tüm Giresunluları mitingimize bekliyoruz. Sayın Başbakanımızın Giresun'a gelmesi bizim için büyük bir onurdur. Bütün illeri ziyaret edemiyor ancak ziyaret edeceği illerden biri de Giresun'dur. Bizim için bu açıdan önemli'' Tabi, biz laf söz dinleyen bir milletiz. Sayın Başbakan’dan hiçbir şey istemedik. İsteyemezdik çünkü vekilimizde istemeyin diye bize tembihte bulunmuştu ya.Yola devam. Sorunlar hiç önemli değil. OR-Gİ, Eğribel Tüneli, 2. Organize sanayi,fındıkta problem mafiş, yatırımcı kuruluşları çalışmaları sürüyor; Sıra 12 Haziran’da oylarınızı Ak Partiye bekliyoruz.Kısa bir hatırlatma; OR-Gİnin temelini, Eğribel tünelini, seçimlerden sonra Allahın izni ile atacağız.(tabi Trabzon lobilerinin iznini alabilirsek)Fiskobirlik eski günlerine dönecek..“Siz bize dua edin, sadece dua edin, gerisini bize bırakın..”Gazetelerden geçmiş haberler:Giresun Üniversitesinin hala rektörü yok.Giresun, vekil müdürlere kaldı. Giresun’daki işsiz sayısı 15 bini aştı. Yaz geliyor fındık sezonunda susuz köylerin konumu ne olacak. Yayla yollarımızın yıkılan güzergahları permeberişan. Tıp fakültesi hastanesi yapılacağı günü bekliyor.Buna el cevap yerel bir TV den canlı yayında.“Hepsinin ödenekleri hazır, en kısa sürede yapılacak.”14 yıl önce o zamanın Giresun Valisi İbrahim Şahin’in (Rizeli)zamanında temeli atılan memur ve işçilerden de katkı alınan OR-Gİ havalimanının yapılacağı sözü ile Eğribel Tünelinin ihalesinin gerçekleşeceğini ifade eden Başbakan Erdoğan'dan yeni proje umanlar umduklarını bulamadılar.Hani İstanbul’a düşünülen çılgın projeler demek istedim.Doğruyu yazmam gerekirse nereden gelirse gelsin Erdoğan’ı kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı. Bu da Başbakana verdiğimiz bir saygı ve alakanın en belirgin göstergesiydi. Rakamın 20 bine yaklaşık olduğunu ifade edebilirim.İlçe köy ve kasaba araçları meydandan spor salonuna kadar hınca hınç doluydu ama Giresun merkez inanı mitinge fazla alaka göstermedi. Ak Parti Giresun dışındakileri mitinge başarı ile getirirken Karadeniz illerinden de binleri aşkın partili Giresun da idi. Evet, bu durumda Giresun Ak Parti’ye 3 vekili garanti verebilir görüşü herkeste konuşma konusu oldu.- Günaydın Giresun, Gözünüz aydın. Dua bekliyoruz, yola devam edeceğiz de..  

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Giresun’a geldi ve Giresunlular’a hitap etti. Sayın Başbakan ilimize gelmeden önce vekilimiz Canikli, sıkı sıkı tembihlerde bulunmuştu: ‘Biz, Başbakanımızdan bir şey istemeyeceğiz, istediğimiz yatırımları aldık.’Ve Canikli konuşmasında;''Tüm Giresunluları mitingimize bekliyoruz. Sayın Başbakanımızın Giresun'a gelmesi bizim için büyük bir onurdur. Bütün illeri ziyaret edemiyor ancak ziyaret edeceği illerden biri de Giresun'dur. Bizim için bu açıdan önemli'' Tabi, biz laf söz dinleyen bir milletiz. Sayın Başbakan’dan hiçbir şey istemedik. İsteyemezdik çünkü vekilimizde istemeyin diye bize tembihte bulunmuştu ya.Yola devam. Sorunlar hiç önemli değil. OR-Gİ, Eğribel Tüneli, 2. Organize sanayi,fındıkta problem mafiş, yatırımcı kuruluşları çalışmaları sürüyor; Sıra 12 Haziran’da oylarınızı Ak Partiye bekliyoruz.Kısa bir hatırlatma; OR-Gİnin temelini, Eğribel tünelini, seçimlerden sonra Allahın izni ile atacağız.(tabi Trabzon lobilerinin iznini alabilirsek)Fiskobirlik eski günlerine dönecek..“Siz bize dua edin, sadece dua edin, gerisini bize bırakın..”Gazetelerden geçmiş haberler:Giresun Üniversitesinin hala rektörü yok.Giresun, vekil müdürlere kaldı. Giresun’daki işsiz sayısı 15 bini aştı. Yaz geliyor fındık sezonunda susuz köylerin konumu ne olacak. Yayla yollarımızın yıkılan güzergahları permeberişan. Tıp fakültesi hastanesi yapılacağı günü bekliyor.Buna el cevap yerel bir TV den canlı yayında.“Hepsinin ödenekleri hazır, en kısa sürede yapılacak.”14 yıl önce o zamanın Giresun Valisi İbrahim Şahin’in (Rizeli)zamanında temeli atılan memur ve işçilerden de katkı alınan OR-Gİ havalimanının yapılacağı sözü ile Eğribel Tünelinin ihalesinin gerçekleşeceğini ifade eden Başbakan Erdoğan'dan yeni proje umanlar umduklarını bulamadılar.Hani İstanbul’a düşünülen çılgın projeler demek istedim.Doğruyu yazmam gerekirse nereden gelirse gelsin Erdoğan’ı kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı. Bu da Başbakana verdiğimiz bir saygı ve alakanın en belirgin göstergesiydi. Rakamın 20 bine yaklaşık olduğunu ifade edebilirim.İlçe köy ve kasaba araçları meydandan spor salonuna kadar hınca hınç doluydu ama Giresun merkez inanı mitinge fazla alaka göstermedi. Ak Parti Giresun dışındakileri mitinge başarı ile getirirken Karadeniz illerinden de binleri aşkın partili Giresun da idi. Evet, bu durumda Giresun Ak Parti’ye 3 vekili garanti verebilir görüşü herkeste konuşma konusu oldu.-

Günaydın Giresun, Gözünüz aydın.

Dua bekliyoruz, yola devam edeceğiz de..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.