Pirazizspor Uğur’lu oldu

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 17.10.2024 - 17:30, Güncelleme: 17.10.2024 - 17:34 1271 kez okundu.
 

Pirazizspor Uğur’lu oldu

Giresun Süper Amatör'de oynayan Pirazizspor yeni sezonda Uğur Okulları’yla beyaz ve sarı forma göğüs sponsorluk anlaşması gerçekleştirdi.
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel ve oğlu Beşiktaş Futbol Takımı ikinci Başkanı Yücel Yücel’e desteği için teşekkür eden Pirazizspor Başkanı Hakan Gülenç çok mutlu olduklarını söyledi. Pirazizspor Başkanı Hakan Gülenç, yapılan anlaşmadan çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Sayın Enver Yücel ve oğlu Sayın Yücel Yücel bizim içimizden biri. Enver Yücel Hocam hem sevdiğim, takdir ettiğim ve örnek aldığım bir isimdir. İnşallah hayırlı uğurlu bir yıl olur. Uğur ailesini de maçlarımıza bekliyorum. Bu yıl şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Giresun Süper Amatör'de oynayan Pirazizspor yeni sezonda Uğur Okulları’yla beyaz ve sarı forma göğüs sponsorluk anlaşması gerçekleştirdi.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel ve oğlu Beşiktaş Futbol Takımı ikinci Başkanı Yücel Yücel’e desteği için teşekkür eden Pirazizspor Başkanı Hakan Gülenç çok mutlu olduklarını söyledi.

Pirazizspor Başkanı Hakan Gülenç, yapılan anlaşmadan çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Sayın Enver Yücel ve oğlu Sayın Yücel Yücel bizim içimizden biri. Enver Yücel Hocam hem sevdiğim, takdir ettiğim ve örnek aldığım bir isimdir. İnşallah hayırlı uğurlu bir yıl olur. Uğur ailesini de maçlarımıza bekliyorum. Bu yıl şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.