Sinop’ta trafik kazasında 1 kişi yaralandı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 01.02.2024 - 12:58, Güncelleme: 01.02.2024 - 13:02 4186+ kez okundu.
 

Sinop’ta trafik kazasında 1 kişi yaralandı

Sinop’un Gerze ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı.
Sinop caddesinde seyreden ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 57 ABT 417 plakalı otomobil ile E.A. idaresindeki 57 FC 374 plakalı motosiklet çarpıştı. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken yaralanan motosiklet sürücüsüne ise vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Yaralı E.A. ambulansla Gerze Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, kaçan otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.
Sinop’un Gerze ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı.

Sinop caddesinde seyreden ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 57 ABT 417 plakalı otomobil ile E.A. idaresindeki 57 FC 374 plakalı motosiklet çarpıştı.

Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken yaralanan motosiklet sürücüsüne ise vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahalede bulundu.

Yaralı E.A. ambulansla Gerze Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, kaçan otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.