Yüksek kesimlere kar düştü

GÜNDEM 26.10.2018 - 17:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2537+ kez okundu.
 

Yüksek kesimlere kar düştü

Kar ve tipi dolayısıyla, Giresun-Sivas karayolu üzerinden bulunan 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'nde zaman zaman ulaşımda aksama yaşandı.
Bölgede 10 santimetreyi aşan kar kalındığı nedeniyle çok sayıda araç yolda kaldı. Karayolları ekiplerinin iş makineleri yardımıyla kar temizliği yaptığı bölgede ulaşım kontrollü sağlanıyor.  Kar, yaylacıları da hazırlıksız yakaladı. Hayvanları ile yaylalardan köylere dönenler yağıştan olumsuz etkilendi. Giresun İl Özel İdaresi ekiplerince kar yağışı nedeniyle kapanan yayla yollarında yeniden ulaşım sağlanması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi. soğuk ve yağmurlu havanın, öğleden sonra yerini kar yağışına bıraktığını söyledi. Taşkın, yağış durumunu yakından takip ettiklerini ve yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı gerekli tedbirleri aldıklarını belirtti.  
Kar ve tipi dolayısıyla, Giresun-Sivas karayolu üzerinden bulunan 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'nde zaman zaman ulaşımda aksama yaşandı.

Bölgede 10 santimetreyi aşan kar kalındığı nedeniyle çok sayıda araç yolda kaldı. Karayolları ekiplerinin iş makineleri yardımıyla kar temizliği yaptığı bölgede ulaşım kontrollü sağlanıyor. 

Kar, yaylacıları da hazırlıksız yakaladı. Hayvanları ile yaylalardan köylere dönenler yağıştan olumsuz etkilendi. Giresun İl Özel İdaresi ekiplerince kar yağışı nedeniyle kapanan yayla yollarında yeniden ulaşım sağlanması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi. soğuk ve yağmurlu havanın, öğleden sonra yerini kar yağışına bıraktığını söyledi. Taşkın, yağış durumunu yakından takip ettiklerini ve yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı gerekli tedbirleri aldıklarını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.