2. Etap TOKİ durduruluyor mu?

GÜNDEM 08.11.2018 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3659+ kez okundu.
 

2. Etap TOKİ durduruluyor mu?

CHP’li Sıbıç, İmar Revizyon Planının da yargıya taşınacağını ifade etti
CHP Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı ve Belediye Meclis Üyesi Necmi Sıbıç, 2. Etap TOKİ’de yapılan yanlış imar uygulamasına açtığı yürütmeyi durdurma davasında bilirkişilerin arazi üzerinde incelemeye başladığını söyledi. Sıbıç yaptığı açıklamada, “TOKİ’nin ismini kullanarak kurulmuş bir yapı kooperatifinin Bulancak’a yapmak için başladığı Emecen Mevkii’ndeki arazi üzerinde yapılan imar tadilatı için Ordu Bölge İdaresine açmış olduğum Yürütmeyi Durdurma ve İmar Tadilatı’na ait iptal davası Mahkemece Keşif ve Bilirkişilerin arazi üzerindeki keşfi 5 Kasım 2018 günü yerinde ve mahallinde yapılmıştır. Yüce Mahkemenin vereceği karara şimdiden saygı duyarak tüm Bulancak halkına buradan bildirmek isterim ki; imara uygun olmayan hiçbir kararın yanında olmayacağız. Buradaki usulsüzlükleri dava ettiğim gibi Bulancak Belediyesince Ekim ayı Meclis toplantısında karara bağlanan Revizyon İmar Planını da yine yargıya taşıyacağız. Bulancak Belediyesinde kişilere özel yapılan ve Bulancak halkı için hiçbir kamu yararı gözetmeyen bu Revizyon İmar Planında ne bir cami, ne bir okul ne de bir park yeri bulunmamaktadır. Bu kararın yargıda iptal olacağına inancım tamdır” dedi.
CHP’li Sıbıç, İmar Revizyon Planının da yargıya taşınacağını ifade etti

CHP Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı ve Belediye Meclis Üyesi Necmi Sıbıç, 2. Etap TOKİ’de yapılan yanlış imar uygulamasına açtığı yürütmeyi durdurma davasında bilirkişilerin arazi üzerinde incelemeye başladığını söyledi.

Sıbıç yaptığı açıklamada, “TOKİ’nin ismini kullanarak kurulmuş bir yapı kooperatifinin Bulancak’a yapmak için başladığı Emecen Mevkii’ndeki arazi üzerinde yapılan imar tadilatı için Ordu Bölge İdaresine açmış olduğum Yürütmeyi Durdurma ve İmar Tadilatı’na ait iptal davası Mahkemece Keşif ve Bilirkişilerin arazi üzerindeki keşfi 5 Kasım 2018 günü yerinde ve mahallinde yapılmıştır. Yüce Mahkemenin vereceği karara şimdiden saygı duyarak tüm Bulancak halkına buradan bildirmek isterim ki; imara uygun olmayan hiçbir kararın yanında olmayacağız. Buradaki usulsüzlükleri dava ettiğim gibi Bulancak Belediyesince Ekim ayı Meclis toplantısında karara bağlanan Revizyon İmar Planını da yine yargıya taşıyacağız. Bulancak Belediyesinde kişilere özel yapılan ve Bulancak halkı için hiçbir kamu yararı gözetmeyen bu Revizyon İmar Planında ne bir cami, ne bir okul ne de bir park yeri bulunmamaktadır. Bu kararın yargıda iptal olacağına inancım tamdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.