Bulancak'ta 19 Mayıs konserlerle devam ediyor!

GÜNDEM 19.05.2024 - 11:07, Güncelleme: 19.05.2024 - 11:13 5485+ kez okundu.
 

Bulancak'ta 19 Mayıs konserlerle devam ediyor!

Bulancak Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle gerçekleşen kortej yürüyüşünün ardından akşamda Bulancaklı gençlere konser coşkusu yaşattı.
Etkinlikler kapsamında Cezaevi Mevkiinden başlayan kutlamalarda Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Atatürk'ün arabası ile halkı selamlayarak vatandaşlara unutulmaz bir bayram daha yaşattı. Kortej yürüyüşünün ardından Cumhuriyet Meydanını dolduran gençler, Cemal Kurtoğlu, Deniz Melek ve Murat Balcı’nın sahne aldığı konserlerde coşku dolu anlar yaşadı. Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, yaptığı açıklamada 19 Mayıs'ın Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin ilk adımı olduğunu ve bu anlamlı günü coşkuyla kutladıklarını ifade etti. Başkan Sıbıç, ayrıca Bulancaklılara katılımları için teşekkür etti.  
Bulancak Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle gerçekleşen kortej yürüyüşünün ardından akşamda Bulancaklı gençlere konser coşkusu yaşattı.

Etkinlikler kapsamında Cezaevi Mevkiinden başlayan kutlamalarda Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Atatürk'ün arabası ile halkı selamlayarak vatandaşlara unutulmaz bir bayram daha yaşattı.

Kortej yürüyüşünün ardından Cumhuriyet Meydanını dolduran gençler, Cemal Kurtoğlu, Deniz Melek ve Murat Balcı’nın sahne aldığı konserlerde coşku dolu anlar yaşadı.

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, yaptığı açıklamada 19 Mayıs'ın Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin ilk adımı olduğunu ve bu anlamlı günü coşkuyla kutladıklarını ifade etti. Başkan Sıbıç, ayrıca Bulancaklılara katılımları için teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.