Canan Yılmaz vefat etti

VEFAT (YH) - Yıldız Haber | 25.05.2024 - 09:30, Güncelleme: 25.05.2024 - 09:30 6759+ kez okundu.
 

Canan Yılmaz vefat etti

Piraziz Balçıklı Köyü'nden, Bulancak fındıkçı esnaflarından merhum Hayri Yılmazın eşi Canan Yılmaz'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu.
Merhum Sefer ve Şükrüye Habiboğlunun kızları, muhasebeci Fatih, Orhan, İbrahim ve Gökhan Habiboğlu'nun kardeşleri, İçim, Aykut ve Ramiz Yılmaz'ın anneleri Canan Yılmaz vefat etti. Cenazesi bugün Bulancak Orta Camii'nde ikindi namazına mütakip kılınacak cenaze namazından sonra Piraziz Balçıklı Köyü mezarlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber olarak merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
Piraziz Balçıklı Köyü'nden, Bulancak fındıkçı esnaflarından merhum Hayri Yılmazın eşi Canan Yılmaz'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu.

Merhum Sefer ve Şükrüye Habiboğlunun kızları, muhasebeci Fatih, Orhan, İbrahim ve Gökhan Habiboğlu'nun kardeşleri, İçim, Aykut ve Ramiz Yılmaz'ın anneleri Canan Yılmaz vefat etti.

Cenazesi bugün Bulancak Orta Camii'nde ikindi namazına mütakip kılınacak cenaze namazından sonra Piraziz Balçıklı Köyü mezarlığında toprağa verilecek.

Yıldız Haber olarak merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.