Fındık Yevmiyeleri belli oldu

DÜNYA 20.07.2023 - 18:05, Güncelleme: 20.07.2023 - 18:05 12214+ kez okundu.
 

Fındık Yevmiyeleri belli oldu

Giresun'da Resmi Fındık Yevmiyesi ve Patoz ücretleri belli oldu
Vali Yardımcısı başkanlığında ilgili kurumların yetkililerinin katıldığı toplantı sonunda Giresun’da bir günlük fındık yevmiyesi 446 lira (yemek işverene ait) yemeksiz ise 510 lira olarak belirlendi. Komisyon tarafından alınan bir diğer kararla ise fındık çekme patozunun saatlik ücreti 1600 lira olarak belirlendi. Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan ise fındık yevmiyesinin günlük 700 liradan aşağıya olmasının zor olduğunu söyledi.  
Giresun'da Resmi Fındık Yevmiyesi ve Patoz ücretleri belli oldu

Vali Yardımcısı başkanlığında ilgili kurumların yetkililerinin katıldığı toplantı sonunda Giresun’da bir günlük fındık yevmiyesi 446 lira (yemek işverene ait) yemeksiz ise 510 lira olarak belirlendi.

Komisyon tarafından alınan bir diğer kararla ise fındık çekme patozunun saatlik ücreti 1600 lira olarak belirlendi.

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan ise fındık yevmiyesinin günlük 700 liradan aşağıya olmasının zor olduğunu söyledi.

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.