Gazi Ortaokulu yenileniyor

GÜNDEM 25.03.2021 - 17:41, Güncelleme: 25.03.2021 - 17:41 4916+ kez okundu.
 

Gazi Ortaokulu yenileniyor

Bulancak’ın en eski eğitim yuvalarından bir olan Gazi Ortaokulu’na yeni bina ve çevre düzenlemesi yapılması için TOKİ ihaleye çıkıyor.
Daha önce birçok defa gazetemizde yer alan Bulancak Gazi Ortaokulu binası TOKİ tarafından yapılacak ihale ile yenilenerek yeni binasına kavuşacak. Gazetemizin sürekli takipçisi olduğu Gazi Ortaokulu binası 27 Nisan 2021 tarihinde ihaleye çıkarak 16 derslikli eğitim binasına ve altyapı ile çevre düzenlemesine kavuşacak. AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın’ın takın takibe aldığı Bulancak’ın en köklü okullarından biri olan Gazi Ortaokulu binasında geçtiğimiz yıl Dereli’de yaşanan sel afeti sonrası Bulancak’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’da incelemelerde bulunmuştu. Çarşamba günü TOKİ Başkanı ile görüşerek Giresun’a yapılacak eğitim yatırımları ile ilgili de görüşen Milletvekili Aydın, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bulancak İhsaniye Mahallesinde bulunan Gazi Ortaokulu binamızda yaptığımız tespitler neticesinde yeni bina yapma ihtiyacı duyduk. Bu nedenle yaptığımız görüşmeler sonrası yeni okul binamızın, altyapı ve çevre düzenleme işi TOKİ tarafından 27 Nisan 2021 tarihinde ihaleye çıkacak. İlçemizin en eski eğitim kurumlarından olan Gazi Ortaokulunun adına yakışır bir şekilde yapılması ile gelecek nesillere yeni bir eğitim yuvası kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İhalenin yapılmasının ardından en kısa sürede öğrencilerimiz yeni okullarında eğitime başlayacaktır” dedi.  
Bulancak’ın en eski eğitim yuvalarından bir olan Gazi Ortaokulu’na yeni bina ve çevre düzenlemesi yapılması için TOKİ ihaleye çıkıyor.

Daha önce birçok defa gazetemizde yer alan Bulancak Gazi Ortaokulu binası TOKİ tarafından yapılacak ihale ile yenilenerek yeni binasına kavuşacak.

Gazetemizin sürekli takipçisi olduğu Gazi Ortaokulu binası 27 Nisan 2021 tarihinde ihaleye çıkarak 16 derslikli eğitim binasına ve altyapı ile çevre düzenlemesine kavuşacak.

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın’ın takın takibe aldığı Bulancak’ın en köklü okullarından biri olan Gazi Ortaokulu binasında geçtiğimiz yıl Dereli’de yaşanan sel afeti sonrası Bulancak’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’da incelemelerde bulunmuştu.

Çarşamba günü TOKİ Başkanı ile görüşerek Giresun’a yapılacak eğitim yatırımları ile ilgili de görüşen Milletvekili Aydın, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bulancak İhsaniye Mahallesinde bulunan Gazi Ortaokulu binamızda yaptığımız tespitler neticesinde yeni bina yapma ihtiyacı duyduk. Bu nedenle yaptığımız görüşmeler sonrası yeni okul binamızın, altyapı ve çevre düzenleme işi TOKİ tarafından 27 Nisan 2021 tarihinde ihaleye çıkacak. İlçemizin en eski eğitim kurumlarından olan Gazi Ortaokulunun adına yakışır bir şekilde yapılması ile gelecek nesillere yeni bir eğitim yuvası kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İhalenin yapılmasının ardından en kısa sürede öğrencilerimiz yeni okullarında eğitime başlayacaktır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.