Giresun Millet Bahçesi Projesi Devam Edecek!

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 05.06.2024 - 12:31, Güncelleme: 05.06.2024 - 12:31 6611 kez okundu.
 

Giresun Millet Bahçesi Projesi Devam Edecek!

AK Parti Giresun Milletvekillerinin girişimleri ile Çevre, Şehircilik Bakanlığı nezdinde “Millet Bahçesi” inşaatının son durumu değerlendirildi.
AK Parti Giresun Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas ve Ali Temür yaptığı açıklamada; AK Parti iktidarının ülke genelinde millet bahçesi seferberliği başlatarak şehir insanına daha fazla hizmet etme ve yaşanabilir bir ortam sunma hizmeti bilinmektedir. Türkiye genelinde şu ana kadar 81 il genelinde 244 millet bahçesinin yapımı tamamlandı. Son günlerde tasarruf tedbirleri sebebiyle, yapımı devam eden Giresun Millet Bahçesinin durumu merak konusu olmuştu. Giresun Millet Bahçesinin yapımının Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile devam edeceği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız tarafından beyan edildi. Giresun Millet Bahçesinin de tamamlanmasıyla AK Parti iktidarımız döneminde yapımı devam eden diğer millet bahçeleri ile birlikte tüm ülkede toplam 100 milyon metrekare alanda 514 millet bahçesi yapılmış olacaktır. Millet bahçeleri, içinde çocuk parkı dinlenme alanları, yeşil alanlar ve yürüyüş yolları ile yaşanabilir şehirler oluşturma hedefi gerçekleştirilmiş oluyor. Giresun'daki millet bahçesi yapımının kaldığı yerden devam edeceğini belirten AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas ve Ali Temür, hizmetlerin Giresun insanına hayırlı olmasını dilediler.
AK Parti Giresun Milletvekillerinin girişimleri ile Çevre, Şehircilik Bakanlığı nezdinde “Millet Bahçesi” inşaatının son durumu değerlendirildi.

AK Parti Giresun Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas ve Ali Temür yaptığı açıklamada;

AK Parti iktidarının ülke genelinde millet bahçesi seferberliği başlatarak şehir insanına daha fazla hizmet etme ve yaşanabilir bir ortam sunma hizmeti bilinmektedir.

Türkiye genelinde şu ana kadar 81 il genelinde 244 millet bahçesinin yapımı tamamlandı. Son günlerde tasarruf tedbirleri sebebiyle, yapımı devam eden Giresun Millet Bahçesinin durumu merak konusu olmuştu.

Giresun Millet Bahçesinin yapımının Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile devam edeceği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız tarafından beyan edildi. Giresun Millet Bahçesinin de tamamlanmasıyla AK Parti iktidarımız döneminde yapımı devam eden diğer millet bahçeleri ile birlikte tüm ülkede toplam 100 milyon metrekare alanda 514 millet bahçesi yapılmış olacaktır.

Millet bahçeleri, içinde çocuk parkı dinlenme alanları, yeşil alanlar ve yürüyüş yolları ile yaşanabilir şehirler oluşturma hedefi gerçekleştirilmiş oluyor.

Giresun'daki millet bahçesi yapımının kaldığı yerden devam edeceğini belirten AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas ve Ali Temür, hizmetlerin Giresun insanına hayırlı olmasını dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.