GİRİP yeni yönetimi belli oldu

GÜNDEM 29.12.2021 - 17:51, Güncelleme: 29.12.2021 - 17:51 2748+ kez okundu.
 

GİRİP yeni yönetimi belli oldu

Merkezi Gebze'de bulanan kısa adı GİRİB olan Giresun İş Adamı ve Bürokratları Derneği yaptığı Olağan genel kurulunda Başkan Kemal Tokmak Güven tazeledi. Alınan karar ile de Genel merkezi Ankara’ya taşıyacak.
Yapılan açıklama da, “ Yönetim kuruluna yeni isimlerinde eklendiği Ankara Ekibinde, Giresunluların yakından tanıdığı, Giresun federasyonu kurucu genel başkanı Halil Kütük, yine Ankara Giresunlular Platformu başkanı Ahmet Temür ve Sayıştay başdenetçiligi yapan Ahmet Ortak, Ankara'dan yönetime girmiş oldular. Giresun Sivil toplumuna farklı bir nefes sunan GİRiP Ankara hamlesiyle daha da büyük bir renk ve Giresunlunun Ankara'da sesi olacak diye ön görüyoruz. GİRİB Gebze’yi şube yapıp İstanbul, Bursa, Giresun, Samsun, İzmir  gibi illerde teşkilatlanmaya devam edecek. Bizde takip etmeye devam edeceğiz. Ankara Balgat’ta Tutulan genel açılışında inşallah orada olacağız” denildi.  Kemal Tokmak ve yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Aydın Ceylan, İlhan Avutman, İzzet Kaşık, Halil Kütük, Ahmet Temür, Ahmet Ortak, İbrahim Haliloğlu, Ufuk Sarı, Fatih Yarsız, Ramazan Kocaman, İzzet Türlü, Halil Fınğaloğlu, Mustafa Taşdemir, Fatih Uzuner, Sabri Emecan, Musa Çınar, Fatih Can, Mustafa Karagöz, Murat Türlü, Hasan Firar, Ahmet Balık, Sezgin Taşçı, Gökhan Türk, İrfan Aydın, Köksal Kütük, Oğuz Tokmak, Sezai Ayrılmaz, Aysel Aydın, Neval Haliloğlu, Kaya Bıyıkçı, Aşkı Duman, Çetin Hartamacı, Recep Kangal, Recep Demir, Bilal Yardım.
Merkezi Gebze'de bulanan kısa adı GİRİB olan Giresun İş Adamı ve Bürokratları Derneği yaptığı Olağan genel kurulunda Başkan Kemal Tokmak Güven tazeledi. Alınan karar ile de Genel merkezi Ankara’ya taşıyacak.

Yapılan açıklama da, “ Yönetim kuruluna yeni isimlerinde eklendiği Ankara Ekibinde, Giresunluların yakından tanıdığı, Giresun federasyonu kurucu genel başkanı Halil Kütük, yine Ankara Giresunlular Platformu başkanı Ahmet Temür ve Sayıştay başdenetçiligi yapan Ahmet Ortak, Ankara'dan yönetime girmiş oldular. Giresun Sivil toplumuna farklı bir nefes sunan GİRiP Ankara hamlesiyle daha da büyük bir renk ve Giresunlunun Ankara'da sesi olacak diye ön görüyoruz. GİRİB Gebze’yi şube yapıp İstanbul, Bursa, Giresun, Samsun, İzmir  gibi illerde teşkilatlanmaya devam edecek. Bizde takip etmeye devam edeceğiz. Ankara Balgat’ta Tutulan genel açılışında inşallah orada olacağız” denildi. 

Kemal Tokmak ve yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Aydın Ceylan, İlhan Avutman, İzzet Kaşık, Halil Kütük, Ahmet Temür, Ahmet Ortak, İbrahim Haliloğlu, Ufuk Sarı, Fatih Yarsız, Ramazan Kocaman, İzzet Türlü, Halil Fınğaloğlu, Mustafa Taşdemir, Fatih Uzuner, Sabri Emecan, Musa Çınar, Fatih Can, Mustafa Karagöz, Murat Türlü, Hasan Firar, Ahmet Balık, Sezgin Taşçı, Gökhan Türk, İrfan Aydın, Köksal Kütük, Oğuz Tokmak, Sezai Ayrılmaz, Aysel Aydın, Neval Haliloğlu, Kaya Bıyıkçı, Aşkı Duman, Çetin Hartamacı, Recep Kangal, Recep Demir, Bilal Yardım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.