Hastaneler bombalanıyor dünya seyrediyor

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 27.10.2023 - 01:18, Güncelleme: 28.10.2023 - 15:16 14157+ kez okundu.
 

Hastaneler bombalanıyor dünya seyrediyor

Giresun'da Sağlık-Sen üyeleri tarafından İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi
GİRESUN (AA) - Giresun'da Sağlık-Sen üyeleri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti. Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi bahçesinde bir araya gelen sendika üyeleri, İsrail'e tepki gösterdi. Burada basın açıklamasını okuyan Sağlık Sen Giresun Şube Başkanı Ogün Elifoğlu, İsrail'in saldırılarına son vermesi gerektiğini belirterek, "Tüm devletler ve uluslararası kuruluşlar bir an önce Gazze'de insani ateşkesin tesisine yönelik girişimlere samimiyetle destek vermelidir. Buradan hep birlikte haykırıyoruz." dedi.  
Giresun'da Sağlık-Sen üyeleri tarafından İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi

GİRESUN (AA) - Giresun'da Sağlık-Sen üyeleri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.

Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi bahçesinde bir araya gelen sendika üyeleri, İsrail'e tepki gösterdi.

Burada basın açıklamasını okuyan Sağlık Sen Giresun Şube Başkanı Ogün Elifoğlu, İsrail'in saldırılarına son vermesi gerektiğini belirterek, "Tüm devletler ve uluslararası kuruluşlar bir an önce Gazze'de insani ateşkesin tesisine yönelik girişimlere samimiyetle destek vermelidir. Buradan hep birlikte haykırıyoruz." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.