Yaşarlar Grup İftarda Buluştu

YAŞAM 07.04.2023 - 21:23, Güncelleme: 07.04.2023 - 21:23 6463+ kez okundu.
 

Yaşarlar Grup İftarda Buluştu

Bulancak’ın ve Doğu Karadeniz’in en büyük firmalarından biri olan Yaşarlar Grup, her ramazan ayında olduğu gibi bu ramazanda da personeli ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
Güzelyalı mahallesi Rüyam Düğün salonunda Bulancak, Giresun ve Ordu’daki 20’ye yakın faaliyet alanında; 250’den fazla personelinin katılımı ile yapılan iftar yemeği öncesi Yaşarlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar, “Kurulduğu günden bu yana faaliyetleri ile Bulancak başta olmak üzere çok sayıda yerde insanımıza hizmet eden grubumuz kurucuları merhum Recai Yaşar ve dedemizin bize bıraktığı bu miras ile devam ettiriyorum. Bu akşamki iftarımıza katıldığınız içinde hepinize çok teşekkür ederim” dedi.   Sunumunu Oğuzhan Güner’in yaptığı ve org sanatçısı Onur Yılmaz’ın ezgileri eşliğinde devam eden program da Yaşarlar Grup’ta 10 yıldan daha fazla çalışan personele teşekkür plaketleri takdim edildi. Bulancak, Giresun ve Ordu şubelerinde 10 yıldan fazla çalışan Hasibe Patar, Derya Şardağ, Pelin Yalçınkaya, Tayfun Turan, Cahit Özel, Emre Kaya, Sevil Kalafat, Hatice Şardağ, Zuhal Akın, Salih Gayık, Mete Polat, Mevlüt Yıldırım, Salih Kaplan, Ahmet Demirci’ye plaketlerini Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar, Yiğit Yaşar, Engin Yaşar, Zuhal Akın, Derya Şardağ, Hatice Şardağ, Bora Eren, Esat Toprak, Kürşat Kederoğlu, Nihat Okay, Salim Kahveci, Ahmet Demirci, Yeşim Gürsoy tarafından takdim edildi. Plaket takdimi sonrası Giresun Nizamiye Kur’an Kursu Öğretmeni Ali Öksüz Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam edildi. İftar yemeği sonrası yapılan dua ile program tamamlandı.
Bulancak’ın ve Doğu Karadeniz’in en büyük firmalarından biri olan Yaşarlar Grup, her ramazan ayında olduğu gibi bu ramazanda da personeli ile iftar yemeğinde bir araya geldi.



Güzelyalı mahallesi Rüyam Düğün salonunda Bulancak, Giresun ve Ordu’daki 20’ye yakın faaliyet alanında; 250’den fazla personelinin katılımı ile yapılan iftar yemeği öncesi Yaşarlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar, “Kurulduğu günden bu yana faaliyetleri ile Bulancak başta olmak üzere çok sayıda yerde insanımıza hizmet eden grubumuz kurucuları merhum Recai Yaşar ve dedemizin bize bıraktığı bu miras ile devam ettiriyorum. Bu akşamki iftarımıza katıldığınız içinde hepinize çok teşekkür ederim” dedi.  



Sunumunu Oğuzhan Güner’in yaptığı ve org sanatçısı Onur Yılmaz’ın ezgileri eşliğinde devam eden program da Yaşarlar Grup’ta 10 yıldan daha fazla çalışan personele teşekkür plaketleri takdim edildi.



Bulancak, Giresun ve Ordu şubelerinde 10 yıldan fazla çalışan Hasibe Patar, Derya Şardağ, Pelin Yalçınkaya, Tayfun Turan, Cahit Özel, Emre Kaya, Sevil Kalafat, Hatice Şardağ, Zuhal Akın, Salih Gayık, Mete Polat, Mevlüt Yıldırım, Salih Kaplan, Ahmet Demirci’ye plaketlerini Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar, Yiğit Yaşar, Engin Yaşar, Zuhal Akın, Derya Şardağ, Hatice Şardağ, Bora Eren, Esat Toprak, Kürşat Kederoğlu, Nihat Okay, Salim Kahveci, Ahmet Demirci, Yeşim Gürsoy tarafından takdim edildi.



Plaket takdimi sonrası Giresun Nizamiye Kur’an Kursu Öğretmeni Ali Öksüz Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam edildi. İftar yemeği sonrası yapılan dua ile program tamamlandı.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.