Giresun’a 6 branşta toplam 19 doktor atandı!

SAĞLIK 23.02.2024 - 09:35, Güncelleme: 23.02.2024 - 09:42 6873+ kez okundu.
 

Giresun’a 6 branşta toplam 19 doktor atandı!

Sağlık Bakanlığı, Giresun merkez ve ilçelerine yeni dönemde doktor atamalarını gerçekleştirdi.
AK Parti Giresun Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas, Ali Temür ve İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz'ın, geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'ya yaptıkları ziyarette gündeme gelen Doktor atamaları, 22 Şubat Perşembe günü gerçekleşti. Giresun merkez ve ilçelerine 6 branşta toplam 19 doktor atandı. Atanan doktorlardan 11'i pratisyen hekim, 3'ü aile hekimi, 2'si kadın hastalıkları ve doğum, diğerleri de iç hastalıkları, tıbbi onkolog, ortopedi ve travmatoloji branşlarında. Milletvekili Nazım Elmas yapmış olduğu açıklamada, “İktidara geldiği ilk günden itibaren halkın sağlık hizmetlerinden etkin bir şekilde yararlanmasına büyük önem veren AK Parti, Giresun'daki yatak, ambulans ve doktor sayısını 20 yılda kat kat artırarak "kaliteli sağlık hizmetleri" vermeye devam ediyor. Bu hizmetlerin gerçekleşmesinde büyük katkıları olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.
Sağlık Bakanlığı, Giresun merkez ve ilçelerine yeni dönemde doktor atamalarını gerçekleştirdi.

AK Parti Giresun Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas, Ali Temür ve İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz'ın, geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'ya yaptıkları ziyarette gündeme gelen Doktor atamaları, 22 Şubat Perşembe günü gerçekleşti.

Giresun merkez ve ilçelerine 6 branşta toplam 19 doktor atandı. Atanan doktorlardan 11'i pratisyen hekim, 3'ü aile hekimi, 2'si kadın hastalıkları ve doğum, diğerleri de iç hastalıkları, tıbbi onkolog, ortopedi ve travmatoloji branşlarında.

Milletvekili Nazım Elmas yapmış olduğu açıklamada, “İktidara geldiği ilk günden itibaren halkın sağlık hizmetlerinden etkin bir şekilde yararlanmasına büyük önem veren AK Parti, Giresun'daki yatak, ambulans ve doktor sayısını 20 yılda kat kat artırarak "kaliteli sağlık hizmetleri" vermeye devam ediyor. Bu hizmetlerin gerçekleşmesinde büyük katkıları olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.