Engelli dostu şehir! Belediye akülü araç hediye etti

GÜNDEM 13.05.2024 - 17:07, Güncelleme: 13.05.2024 - 17:19 3725+ kez okundu.
 

Engelli dostu şehir! Belediye akülü araç hediye etti

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Bulancak Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara akülü araç teslimi gerçekleştirildi.
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün tespit ettiği 2 engelli vatandaş, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç tarafından düzenlenen mini törenle akülü araçlarına kavuştu. Törende konuşan Başkan Sıbıç, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için her zaman çaba sarf ettiklerini belirterek, "Engelli vatandaşlarımızın toplumda daha aktif bir rol almaları ve hayatlarını daha kolay bir şekilde sürdürebilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Bu araçlarla engelli vatandaşlarımızın günlük yaşamda daha rahat hareket edebileceklerini ve daha özgürce yaşayabileceklerini ümit ediyoruz." dedi. Engelli vatandaşlar Miraç Deniz Çelebi ve Cevdet Şimşek ise kendilerine akülü araç hediye edilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek Başkan Sıbıç'a teşekkür ettiler.
10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Bulancak Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara akülü araç teslimi gerçekleştirildi.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün tespit ettiği 2 engelli vatandaş, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç tarafından düzenlenen mini törenle akülü araçlarına kavuştu.

Törende konuşan Başkan Sıbıç, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için her zaman çaba sarf ettiklerini belirterek, "Engelli vatandaşlarımızın toplumda daha aktif bir rol almaları ve hayatlarını daha kolay bir şekilde sürdürebilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Bu araçlarla engelli vatandaşlarımızın günlük yaşamda daha rahat hareket edebileceklerini ve daha özgürce yaşayabileceklerini ümit ediyoruz." dedi.

Engelli vatandaşlar Miraç Deniz Çelebi ve Cevdet Şimşek ise kendilerine akülü araç hediye edilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek Başkan Sıbıç'a teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.