Manisa Polis Eşleri Derneği şehitlerimizi ve ailelerini unutmuyor

GÜNDEM 17.05.2024 - 10:49, Güncelleme: 17.05.2024 - 10:49 1794+ kez okundu.
 

Manisa Polis Eşleri Derneği şehitlerimizi ve ailelerini unutmuyor

Vatan uğrunda seve seve canlarını feda eden kahraman polislerimizin anıları ve aileleri asla unutulmuyor.
Yaralı, buruk gönüllerin acılarını hala yaşayan yaşatan, Şehit ailelerine bir dizi ziyaret kapsamında Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve eşi Polis Eşleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Nuray Aktaş, 19.02.1979 tarihinde Ankara’da, teröristler ile girdiği çatışma sonucu Şehit olan Polis Memuru Mehmet Yıldızoğlu’nun kardeşi Fatma Şahin’i ikametinde ziyaret edip bir süre sohbet ettiler gönüllerini aldılar ve her daim yanlarında olduklarını belirttiler. Vatan kahramanlarının asla unutulmayacağını vurgulayan Polis Eşleri Derneği Manisa Şube Başkanı Nuray Aktaş, Allah yolunda öldürülenlere ‘ölüler’ demeyin zira onlar diridirler, fakat siz farkında değilsiniz” buyuruyor Rab’bim” Bizde dernek olarak Milli ve manevi değerler kapsamında Vatanımız için gözünü kırpmadan şehit edilen şühedalarımızı hatırlamak anlamak amacıyla ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Şehidimizin ruhu şâd olsun” diye konuştu.
Vatan uğrunda seve seve canlarını feda eden kahraman polislerimizin anıları ve aileleri asla unutulmuyor.

Yaralı, buruk gönüllerin acılarını hala yaşayan yaşatan, Şehit ailelerine bir dizi ziyaret kapsamında Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve eşi Polis Eşleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Nuray Aktaş, 19.02.1979 tarihinde Ankara’da, teröristler ile girdiği çatışma sonucu Şehit olan Polis Memuru Mehmet Yıldızoğlu’nun kardeşi Fatma Şahin’i ikametinde ziyaret edip bir süre sohbet ettiler gönüllerini aldılar ve her daim yanlarında olduklarını belirttiler.

Vatan kahramanlarının asla unutulmayacağını vurgulayan Polis Eşleri Derneği Manisa Şube Başkanı Nuray Aktaş, Allah yolunda öldürülenlere ‘ölüler’ demeyin zira onlar diridirler, fakat siz farkında değilsiniz” buyuruyor Rab’bim”

Bizde dernek olarak Milli ve manevi değerler kapsamında Vatanımız için gözünü kırpmadan şehit edilen şühedalarımızı hatırlamak anlamak amacıyla ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Şehidimizin ruhu şâd olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.