Efsane Kaptan Büyük Birol'un adı bu ligde yaşayacak!

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 25.05.2024 - 16:22, Güncelleme: 25.05.2024 - 16:22 7787+ kez okundu.
 

Efsane Kaptan Büyük Birol'un adı bu ligde yaşayacak!

Giresunspor ve Bulancakspor'un efsane kaptanı "Büyük Birol" lakaplı Birol Özmen'in anısına düzenlenen Giresun U-11 Minimikler Ligi'nin açılışı gerçekleşti.
Birol Özmen U-11 Miniminikler Ligi’nin açılışında konuşan Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Nuri Özdemir, kısa bir süre önce aramızdan ayrılan Birol Özmen'i rahmetle yâd ederek, "Birol Özmen, Giresun ve Bulancak futbolunun efsane kaptanıydı. Onun adını taşıyan bu ligde mücadele edecek olan tüm takımlara ve oyunculara başarılar diliyorum. Umarım bu ligden birçok Birol Özmen yetişir. Giresun U-11 Minimikler Ligi'nde mücadele edecek olan başta 1926 Bulancakspor'umuz, 1977 Ballıcaspor ve İhsaniye Gençlik Spor olmak üzere tüm takımlara ve oyunculara başarılar diliyorum." dedi.  
Giresunspor ve Bulancakspor'un efsane kaptanı "Büyük Birol" lakaplı Birol Özmen'in anısına düzenlenen Giresun U-11 Minimikler Ligi'nin açılışı gerçekleşti.

Birol Özmen U-11 Miniminikler Ligi’nin açılışında konuşan Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Nuri Özdemir, kısa bir süre önce aramızdan ayrılan Birol Özmen'i rahmetle yâd ederek, "Birol Özmen, Giresun ve Bulancak futbolunun efsane kaptanıydı. Onun adını taşıyan bu ligde mücadele edecek olan tüm takımlara ve oyunculara başarılar diliyorum.

Umarım bu ligden birçok Birol Özmen yetişir. Giresun U-11 Minimikler Ligi'nde mücadele edecek olan başta 1926 Bulancakspor'umuz, 1977 Ballıcaspor ve İhsaniye Gençlik Spor olmak üzere tüm takımlara ve oyunculara başarılar diliyorum." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.