Duyarlı Zabıtalar Şehit Mezarındaki Bayrağı Yeniledi!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 18.06.2024 - 13:24, Güncelleme: 18.06.2024 - 13:24 3072 kez okundu.
 

Duyarlı Zabıtalar Şehit Mezarındaki Bayrağı Yeniledi!

Bulancak Belediyesi Zabıta ekipleri, duyarlılıklarıyla örnek bir davranışa imza attılar.
Devriye faaliyetleri sırasında Şemsettin Mahallesi'nde bulunan Şemsettin Mezarlığı'nı ziyaret eden ekipler, Şehit Piyade Onbaşı Murat Keçeli'nin mezarındaki Türk Bayrağı'nın yıprandığını fark ettiler. Gecikmeden harekete geçen ekipler, derhal yeni bir Türk Bayrağı temin ederek mezardaki eski bayrağı yenisiyle değiştirdiler. Bu anlamlı davranış, şehitlerimize olan saygıyı ve vatanseverliği en güzel şekilde göstermiş oldu. Zabıta ekiplerinin bu örnek davranışı, büyük beğeni toplarken, vatandaşlar, zabıtalara gösterdikleri hassasiyet ve duyarlılık için teşekkürlerini iletirken, bu tür örnek davranışların tüm toplumda yaygınlaşmasını dilediler. Bulancak Belediyesi Zabıta ekiplerinin bu anlamlı davranışı, şehitlerimize olan minnettarlığımızın ve onların hatırasını yaşatma azmimizin bir göstergesi olarak karşımıza çıktı. Yıldız Haber olarak bu vesileyle, Şehit Piyade Onbaşı Murat Keçeli'ye ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dileriz.
Bulancak Belediyesi Zabıta ekipleri, duyarlılıklarıyla örnek bir davranışa imza attılar.

Devriye faaliyetleri sırasında Şemsettin Mahallesi'nde bulunan Şemsettin Mezarlığı'nı ziyaret eden ekipler, Şehit Piyade Onbaşı Murat Keçeli'nin mezarındaki Türk Bayrağı'nın yıprandığını fark ettiler.

Gecikmeden harekete geçen ekipler, derhal yeni bir Türk Bayrağı temin ederek mezardaki eski bayrağı yenisiyle değiştirdiler. Bu anlamlı davranış, şehitlerimize olan saygıyı ve vatanseverliği en güzel şekilde göstermiş oldu.

Zabıta ekiplerinin bu örnek davranışı, büyük beğeni toplarken, vatandaşlar, zabıtalara gösterdikleri hassasiyet ve duyarlılık için teşekkürlerini iletirken, bu tür örnek davranışların tüm toplumda yaygınlaşmasını dilediler.

Bulancak Belediyesi Zabıta ekiplerinin bu anlamlı davranışı, şehitlerimize olan minnettarlığımızın ve onların hatırasını yaşatma azmimizin bir göstergesi olarak karşımıza çıktı. Yıldız Haber olarak bu vesileyle, Şehit Piyade Onbaşı Murat Keçeli'ye ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.