Ordu Giresun Havalimanı'nda Pilot Rahatsızlandı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 21.06.2024 - 13:56, Güncelleme: 21.06.2024 - 13:56 8121 kez okundu.
 

Ordu Giresun Havalimanı'nda Pilot Rahatsızlandı

Pegasus Hava Yolları'nın Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Düsseldorf'a saat 04:10'da yapılması planlanan uçuş, pilotun ani rahatsızlığı nedeniyle iptal edildi.
İlk olarak 05:40'a ertelenen uçuş, sonrasında tamamen iptal edilerek yolcuların daha sonraki uçuşlarla taşınacağı duyuruldu. Uçuşta Ani Gelişme: Pilot Rahatsızlandı Bu sabah saat 04:10'da Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Düsseldorf Havalimanı'na yapılacak olan Pegasus Hava Yolları uçuşu, pilotun sağlık sorunları nedeniyle gerçekleştirilemedi. Düsseldorf'tan sorunsuz bir şekilde Ordu-Giresun'a inen uçak, dönüş seferi için hazırlık yaparken, pilotun ani rahatsızlanması sonucu uçuş önce 1.5 saatlik bir gecikmeyle 05:40'a ertelendi, ardından tamamen iptal edildi. Yolculara Alternatif Uçuşlar Sağlanacak Havalimanı yetkilileri, iptalin sebebinin pilotun rahatsızlığı olduğunu yolculara bildirdi. Pegasus Hava Yolları, iptal edilen seferin yolcularının, daha sonraki uçuşlarla Düsseldorf'a taşınacağını açıkladı. Bu durum, sabah saatlerinde havalimanında bekleyen yolcular arasında kısa süreli bir karmaşa ve endişeye neden oldu.
Pegasus Hava Yolları'nın Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Düsseldorf'a saat 04:10'da yapılması planlanan uçuş, pilotun ani rahatsızlığı nedeniyle iptal edildi.

İlk olarak 05:40'a ertelenen uçuş, sonrasında tamamen iptal edilerek yolcuların daha sonraki uçuşlarla taşınacağı duyuruldu.

Uçuşta Ani Gelişme: Pilot Rahatsızlandı

Bu sabah saat 04:10'da Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Düsseldorf Havalimanı'na yapılacak olan Pegasus Hava Yolları uçuşu, pilotun sağlık sorunları nedeniyle gerçekleştirilemedi. Düsseldorf'tan sorunsuz bir şekilde Ordu-Giresun'a inen uçak, dönüş seferi için hazırlık yaparken, pilotun ani rahatsızlanması sonucu uçuş önce 1.5 saatlik bir gecikmeyle 05:40'a ertelendi, ardından tamamen iptal edildi.

Yolculara Alternatif Uçuşlar Sağlanacak

Havalimanı yetkilileri, iptalin sebebinin pilotun rahatsızlığı olduğunu yolculara bildirdi. Pegasus Hava Yolları, iptal edilen seferin yolcularının, daha sonraki uçuşlarla Düsseldorf'a taşınacağını açıkladı. Bu durum, sabah saatlerinde havalimanında bekleyen yolcular arasında kısa süreli bir karmaşa ve endişeye neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.