Giresun'un o ilçesinde yangınlar durmuyor! Bir köyde daha yangın çıktı!

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 28.06.2024 - 22:34, Güncelleme: 28.06.2024 - 22:34 1705 kez okundu.
 

Giresun'un o ilçesinde yangınlar durmuyor! Bir köyde daha yangın çıktı!

Giresun-Şebinkarahisar ilçesinde dün sabah saatlerinde Yedikardeş Köyünde bir tarlada yangın çıktı.
Şebinkarahisar'a bağlı Yedikardeş Köyünde çıkan yangın korkuttu. Alınan bilgilere göre Abdulvahap Çiftçi'ye ait hasadı daha önce yapılmış olan tarlada çıkan örtü yangınında 1 dönümlük alan zarar gördü.  Herhangi bir ürünün ekili olmadığı yaklaşık 1 dönümlük alanda bulunan otların yanarken, ilk olarak köylülerin müdahale ettiği yangına Şebinkarahisar Belediyesi İtfaiye ekipleri, Köylere Hizmet Götürme Birliği ve yakınNesko Madene ait iş makineleri de yangını büyümeden söndürmek için mücadele etti. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında can kaybı ya da maddi hasar oluşmadı.
Giresun-Şebinkarahisar ilçesinde dün sabah saatlerinde Yedikardeş Köyünde bir tarlada yangın çıktı.

Şebinkarahisar'a bağlı Yedikardeş Köyünde çıkan yangın korkuttu. Alınan bilgilere göre Abdulvahap Çiftçi'ye ait hasadı daha önce yapılmış olan tarlada çıkan örtü yangınında 1 dönümlük alan zarar gördü. 

Herhangi bir ürünün ekili olmadığı yaklaşık 1 dönümlük alanda bulunan otların yanarken, ilk olarak köylülerin müdahale ettiği yangına Şebinkarahisar Belediyesi İtfaiye ekipleri, Köylere Hizmet Götürme Birliği ve yakınNesko Madene ait iş makineleri de yangını büyümeden söndürmek için mücadele etti. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında can kaybı ya da maddi hasar oluşmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.