Bulancak Esnafı Cumartesi temizliğiyle örnek oluyor

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 29.06.2024 - 10:53, Güncelleme: 29.06.2024 - 10:59 1926 kez okundu.
 

Bulancak Esnafı Cumartesi temizliğiyle örnek oluyor

Bulancak Hükümet Caddesi üzerinde bulunan esnaflar, caddeyi ve işyerlerini her Cumartesi günü temizleyerek örnek bir davranış sergiliyor.
Bu sayede hem cadde daha temiz ve güzel görünüyor hem de esnaflar arasında bir dayanışma örneği oluşuyor.  Esnaflar, sabah erken saatlerde bir araya gelerek caddeyi ve işyerlerini süpürüyor, çöpleri topluyor ve camları siliyor. Bu sayede cadde daha temiz ve düzenli hale geliyor. Esnaflar, bu temizlik çalışmasının hem caddeye hem de Bulancak'a güzellik kattığını belirtiyor. Esnaf Neşet Aydın, ‘Her Cumartesi günü bir araya gelerek caddemizi ve işyerlerimizi temizliyoruz. Bu sayede hem caddemiz daha temiz ve güzel görünüyor hem de esnaflar arasında bir dayanışma örneği oluşuyor. Bu çalışmadan çok memnunuz ve tüm esnafları da bu tür çalışmalara katılmaya davet ediyoruz’ dedi. Bulancak halkı da esnafların bu davranışından memnun. Caddeyi ve işyerlerini temizleyen esnaflara teşekkür eden vatandaşlar, bu tür örnek davranışların tüm Bulancak'a yayılması gerektiğini söylüyor.    
Bulancak Hükümet Caddesi üzerinde bulunan esnaflar, caddeyi ve işyerlerini her Cumartesi günü temizleyerek örnek bir davranış sergiliyor.

Bu sayede hem cadde daha temiz ve güzel görünüyor hem de esnaflar arasında bir dayanışma örneği oluşuyor. 

Esnaflar, sabah erken saatlerde bir araya gelerek caddeyi ve işyerlerini süpürüyor, çöpleri topluyor ve camları siliyor. Bu sayede cadde daha temiz ve düzenli hale geliyor. Esnaflar, bu temizlik çalışmasının hem caddeye hem de Bulancak'a güzellik kattığını belirtiyor.

Esnaf Neşet Aydın, ‘Her Cumartesi günü bir araya gelerek caddemizi ve işyerlerimizi temizliyoruz. Bu sayede hem caddemiz daha temiz ve güzel görünüyor hem de esnaflar arasında bir dayanışma örneği oluşuyor. Bu çalışmadan çok memnunuz ve tüm esnafları da bu tür çalışmalara katılmaya davet ediyoruz’ dedi.

Bulancak halkı da esnafların bu davranışından memnun. Caddeyi ve işyerlerini temizleyen esnaflara teşekkür eden vatandaşlar, bu tür örnek davranışların tüm Bulancak'a yayılması gerektiğini söylüyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.