Merzifon'da huzurevi personeline yangın eğitimi verildi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 22.07.2023 - 13:58, Güncelleme: 22.07.2023 - 14:04 2081+ kez okundu.
 

Merzifon'da huzurevi personeline yangın eğitimi verildi

AMASYA (AA) - Amasya’nın Merzifon ilçesinde huzurevi personeline itfaiye ekiplerince yangın eğitimi verildi.
Merzifon Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, kamu kurum ve kuruluşlarını, özel sektörü ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda İtfaiye Amiri Hüseyin Dilbil ve ekibi tarafından huzurevi personeline yönelik eğitim gerçekleştirildi. Huzurevi Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen eğitimde yangın söndürme, yangın anında yapılacaklar, yangın tüplerinin çeşitleri ve hangi durumlarda kullanılacakları konularında teorik ve uygulamalı olarak bilgi verildi. Eğitim, katılımcılardan oluşturulan yangın söndürme ekibinin eğitim amaçlı yakılan ateşe müdahalesinin ardından sona erdi. Dilbil, yangına müdahale konusunda büyük fayda sağlayan eğitimlerinin devam edeceğini belirtti.  
AMASYA (AA) - Amasya’nın Merzifon ilçesinde huzurevi personeline itfaiye ekiplerince yangın eğitimi verildi.

Merzifon Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, kamu kurum ve kuruluşlarını, özel sektörü ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla çalışmalar yürütüyor.

Bu kapsamda İtfaiye Amiri Hüseyin Dilbil ve ekibi tarafından huzurevi personeline yönelik eğitim gerçekleştirildi.

Huzurevi Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen eğitimde yangın söndürme, yangın anında yapılacaklar, yangın tüplerinin çeşitleri ve hangi durumlarda kullanılacakları konularında teorik ve uygulamalı olarak bilgi verildi.

Eğitim, katılımcılardan oluşturulan yangın söndürme ekibinin eğitim amaçlı yakılan ateşe müdahalesinin ardından sona erdi.

Dilbil, yangına müdahale konusunda büyük fayda sağlayan eğitimlerinin devam edeceğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.