Milletvekili Konal; ‘Gazetelere Sahip Çıkın’

EKONOMİ 30.05.2024 - 14:22, Güncelleme: 30.05.2024 - 14:22 3717+ kez okundu.
 

Milletvekili Konal; ‘Gazetelere Sahip Çıkın’

Tasarruf Tedbirleri Genelgesi ile zor bir döneme giren yerel gazetelere bir destek de MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal'dan geldi.
MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, emek harcayan yerel gazetelere sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek, “Güçlü demokrasinin, yerel ile genel gündemler üzerinde halkımız ile vatandaşımız arasındaki bağın, bürokrasimizle, siyasetçi, vatandaş arasındaki en net köprü vazifesi gören başta yerel basınımız olmak üzere tüm gazetecilerimiz Pandemi Dönemi kapanmalarla birlikte büyük sekteye uğramıştı” dedi. Konal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yıllardır şehrimiz için emek harcayan gazetelerimize sahip çıkmamız gerekmektedir" ifadelerini kullandı. Milletvekili Konal açıklamasının devamında; “Birçok vatandaşımız için bütçelerini yormayacak olan Yerel Gazetelerimize abone olmayı;  Giresunumuzun tüm esnaflarına, vatandaşımıza ve Milliyetçi Hareket Partisine Mensup Belediye Başkanlarımızın kendi şahsi bütçelerinden desteklemelerini Giresun'umuz ve geleceğimiz adına rica ediyorum. Söz uçar yazı kalır diyor, kıymetli Giresun Gazeteciler camiamıza kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.
Tasarruf Tedbirleri Genelgesi ile zor bir döneme giren yerel gazetelere bir destek de MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal'dan geldi.

MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, emek harcayan yerel gazetelere sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek, “Güçlü demokrasinin, yerel ile genel gündemler üzerinde halkımız ile vatandaşımız arasındaki bağın, bürokrasimizle, siyasetçi, vatandaş arasındaki en net köprü vazifesi gören başta yerel basınımız olmak üzere tüm gazetecilerimiz Pandemi Dönemi kapanmalarla birlikte büyük sekteye uğramıştı” dedi.

Konal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yıllardır şehrimiz için emek harcayan gazetelerimize sahip çıkmamız gerekmektedir" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Konal açıklamasının devamında; “Birçok vatandaşımız için bütçelerini yormayacak olan Yerel Gazetelerimize abone olmayı;  Giresunumuzun tüm esnaflarına, vatandaşımıza ve Milliyetçi Hareket Partisine Mensup Belediye Başkanlarımızın kendi şahsi bütçelerinden desteklemelerini Giresun'umuz ve geleceğimiz adına rica ediyorum. Söz uçar yazı kalır diyor, kıymetli Giresun Gazeteciler camiamıza kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.