Başkan Fuat Köse Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’yi ziyaret etti

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 09.07.2024 - 09:54, Güncelleme: 09.07.2024 - 10:03 7702+ kez okundu.
 

Başkan Fuat Köse Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’yi ziyaret etti

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehirlerarası iş birliğini güçlendirmek amacıyla Ordu ili Altınordu ilçesi Belediye Başkanı Ulaş Tepe'yi makamında ziyaret ederek bir dizi görüşme gerçekleştirdi.
Ziyaret sırasında Köse ve Tepe, yerel yönetimlerde komşu iki belediye olarak Giresun ve Altınordu’nun karşılaştığı ortak sorunlara çözüm bulabilmek ve bölgesel iş birliğini artırmak adına fikir alışverişinde bulundular. Her iki başkan gerçekleştirdikleri görüşme sırasında çeşitli konuları ele aldılar ve iş birliği olanaklarını değerlendirdiler. Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Altınordu Belediyesi ile iş birliğini ve komşuluk ilişkilerini daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, nazik ev sahipliği ve yakın ilgi alakaları için Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’ye teşekkür etti. Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe ise Başkan Fuat Köse’nin ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, her zaman iş birliğine hazır olduklarını söyledi ve ziyareti için Başkan Köse’ye teşekkür etti.
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehirlerarası iş birliğini güçlendirmek amacıyla Ordu ili Altınordu ilçesi Belediye Başkanı Ulaş Tepe'yi makamında ziyaret ederek bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında Köse ve Tepe, yerel yönetimlerde komşu iki belediye olarak Giresun ve Altınordu’nun karşılaştığı ortak sorunlara çözüm bulabilmek ve bölgesel iş birliğini artırmak adına fikir alışverişinde bulundular. Her iki başkan gerçekleştirdikleri görüşme sırasında çeşitli konuları ele aldılar ve iş birliği olanaklarını değerlendirdiler.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Altınordu Belediyesi ile iş birliğini ve komşuluk ilişkilerini daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, nazik ev sahipliği ve yakın ilgi alakaları için Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’ye teşekkür etti.

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe ise Başkan Fuat Köse’nin ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, her zaman iş birliğine hazır olduklarını söyledi ve ziyareti için Başkan Köse’ye teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.