Başkan Sıbıç'tan miniklere karne sürprizi!

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 14.06.2024 - 11:59, Güncelleme: 14.06.2024 - 12:11 8042+ kez okundu.
 

Başkan Sıbıç'tan miniklere karne sürprizi!

Bulancak Sabiha Özdemir Anaokulu'nda 2023-2024 eğitim-öğretim yılını tamamlayan minik öğrenciler, düzenlenen karne töreniyle yeni bir döneme adım attılar.
Tören, coşkulu bir atmosferde Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ve velilerin katılımıyla gerçekleşti. Törende bir üst sınıfa geçen ve okuldan mezun olan öğrencilere karnelerini Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç takdim etti. Başkan Sıbıç, yaptığı konuşmada minik öğrencileri tebrik ederek, "Birkaç gün önce benim ziyaretime gelen minik öğrencilerden benden istediğiniz bir şey var mı diye sormuştum onlarda bir şey istemeyince bende onlara karne günü sizin okulunuzu ziyaret edip karnelerinizi aldığınız bu güzel ana ortak olmak istiyorum demiştim. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Eğitim hayatınızda bir basamağı daha geride bıraktınız ve önünüzde yepyeni bir dünya var. Umarım bu yeni dünyada da başarıdan başarıya koşarsınız. Hepinize hayırlı ve uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum. Öğrencilerimizin ailelerini de tebrik ediyorum." dedi. Okul Müdürü Sevilay Yılmaz da törende yaptığı konuşmada mezun olan öğrencilere veda ederek, "9 yıldır bu okulda görev yaptım ve bu yıl tayinim çıktı. Yıllar boyunca birlikte öğrendik, birlikte büyüdük ve birlikte birçok güzel anı biriktirdik. Sizlerin her birinizin bu okuldan mezun olmasıyla birlikte, ben de sizlere kattıklarım ve sizlerden öğrendiklerimle gurur duyuyorum. Sevgili öğrencilerim, sizlerin hayatınızda başarılar ve güzellikler dilerim. Unutmayın ki sizler bu vatanın umutları ve yarınlarısınız. Bu umutları ve yarınları aydınlık bir geleceğe taşıyacağınıza inanıyorum. Değerli veliler, göstermiş olduğunuz ilgi ve destekten dolayı teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sizlerin desteği olmadan bu güzel başarıları elde edemezdik. Saygıdeğer meslektaşlarım, sizlerle birlikte çalışmak benim için büyük bir onur ve keyifti. Sizlerden çok şey öğrendim ve sizlerin dostluğu ve desteği benim için her zaman çok değerli oldu’ dedi. Müdür Yılmaz öğrencilerine son kez seslenerek hepinizin mezuniyetinizi kutlar, bundan sonraki hayatınızda başarılar dilerim dedi. Törene okul idaresi ve çok sayıda veli katıldı. Tören, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
Bulancak Sabiha Özdemir Anaokulu'nda 2023-2024 eğitim-öğretim yılını tamamlayan minik öğrenciler, düzenlenen karne töreniyle yeni bir döneme adım attılar.

Tören, coşkulu bir atmosferde Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

Törende bir üst sınıfa geçen ve okuldan mezun olan öğrencilere karnelerini Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç takdim etti.

Başkan Sıbıç, yaptığı konuşmada minik öğrencileri tebrik ederek, "Birkaç gün önce benim ziyaretime gelen minik öğrencilerden benden istediğiniz bir şey var mı diye sormuştum onlarda bir şey istemeyince bende onlara karne günü sizin okulunuzu ziyaret edip karnelerinizi aldığınız bu güzel ana ortak olmak istiyorum demiştim. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Eğitim hayatınızda bir basamağı daha geride bıraktınız ve önünüzde yepyeni bir dünya var. Umarım bu yeni dünyada da başarıdan başarıya koşarsınız. Hepinize hayırlı ve uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum. Öğrencilerimizin ailelerini de tebrik ediyorum." dedi.

Okul Müdürü Sevilay Yılmaz da törende yaptığı konuşmada mezun olan öğrencilere veda ederek, "9 yıldır bu okulda görev yaptım ve bu yıl tayinim çıktı. Yıllar boyunca birlikte öğrendik, birlikte büyüdük ve birlikte birçok güzel anı biriktirdik. Sizlerin her birinizin bu okuldan mezun olmasıyla birlikte, ben de sizlere kattıklarım ve sizlerden öğrendiklerimle gurur duyuyorum. Sevgili öğrencilerim, sizlerin hayatınızda başarılar ve güzellikler dilerim. Unutmayın ki sizler bu vatanın umutları ve yarınlarısınız. Bu umutları ve yarınları aydınlık bir geleceğe taşıyacağınıza inanıyorum. Değerli veliler, göstermiş olduğunuz ilgi ve destekten dolayı teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sizlerin desteği olmadan bu güzel başarıları elde edemezdik. Saygıdeğer meslektaşlarım, sizlerle birlikte çalışmak benim için büyük bir onur ve keyifti. Sizlerden çok şey öğrendim ve sizlerin dostluğu ve desteği benim için her zaman çok değerli oldu’ dedi.

Müdür Yılmaz öğrencilerine son kez seslenerek hepinizin mezuniyetinizi kutlar, bundan sonraki hayatınızda başarılar dilerim dedi.

Törene okul idaresi ve çok sayıda veli katıldı.

Tören, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.