CHP İl Genel Meclis Üyeleri çözüm arıyor!

SİYASET 06.06.2024 - 12:06, Güncelleme: 06.06.2024 - 12:45 9455+ kez okundu.
 

CHP İl Genel Meclis Üyeleri çözüm arıyor!

Geçtiğimiz günlerde Bulancak Karaağaç ve Elmalı köylerine bağlı Teknetaş, Bük ve Görelen Mahallelerinde elektrik sorununa dikkat çeken CHP Bulancak İl Genel Meclis Üyesi Sefine Henden Peker, İl Genel Meclis Üyesi Güngör Ayvaz ile yaşamlarını zor şartlarda devam ettirmeye çalışan vatandaşlarla bir araya geldiler.
Köy halkının sorunlarını yerinde dinleyen İl genel Meclis Üyeleri, yaklaşık 45-50 hanenin olduğu bu bölgede ilgili elektrik firmasının gerekli yatırımları yaparak köyün sorununa bir an önce çözüm bulmaları gerektiğini dile getirdiler. Köyde elektrik olmamasının köyden şehre göç vermesine sebep olduğunu kaydeden Peker ve Ayvaz, “Halkımız köyünde üretip köyünde yaşamak istiyor ama bu ağır şartlarda bunu gerçekleştirmeleri zor. Köylerimiz de yaşayan halkımız burada üretim yaparak geçimlerini sağlamak istiyorlar ama elektrikleri olmadığı için bunları gerçekleştiremiyorlar. Köyde çocuklarımız var okuldan geldiklerinde evlerinde elektrik olmadığı için günümüz teknolojilerinden yararlanamıyor ve arkadaşları ile eşit eğitim olanaklarından yararlanamıyor. Burada insanlar köylerinde yaşlanmak istiyor, çocuklarını köylerinde büyütüp yetiştirmek istiyor. İlgili enerji firması bugün müracaat ettiklerinde 2028 yılına kadar dolu olduklarını belirtmişler. Çocuklarımızın, yaşlılarımızın ve köylerimiz de yaşayan halkımızın bir an önce elektrikle kavuşması için yapılan işlemlerin takipçisi olacağız. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Köylü Milletin Efendisidir' sözünden hareketle köylerimize getirilmesi gereken bu önemli hizmetin bir an önce gelmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandılar.
Geçtiğimiz günlerde Bulancak Karaağaç ve Elmalı köylerine bağlı Teknetaş, Bük ve Görelen Mahallelerinde elektrik sorununa dikkat çeken CHP Bulancak İl Genel Meclis Üyesi Sefine Henden Peker, İl Genel Meclis Üyesi Güngör Ayvaz ile yaşamlarını zor şartlarda devam ettirmeye çalışan vatandaşlarla bir araya geldiler.

Köy halkının sorunlarını yerinde dinleyen İl genel Meclis Üyeleri, yaklaşık 45-50 hanenin olduğu bu bölgede ilgili elektrik firmasının gerekli yatırımları yaparak köyün sorununa bir an önce çözüm bulmaları gerektiğini dile getirdiler.

Köyde elektrik olmamasının köyden şehre göç vermesine sebep olduğunu kaydeden Peker ve Ayvaz, “Halkımız köyünde üretip köyünde yaşamak istiyor ama bu ağır şartlarda bunu gerçekleştirmeleri zor. Köylerimiz de yaşayan halkımız burada üretim yaparak geçimlerini sağlamak istiyorlar ama elektrikleri olmadığı için bunları gerçekleştiremiyorlar. Köyde çocuklarımız var okuldan geldiklerinde evlerinde elektrik olmadığı için günümüz teknolojilerinden yararlanamıyor ve arkadaşları ile eşit eğitim olanaklarından yararlanamıyor. Burada insanlar köylerinde yaşlanmak istiyor, çocuklarını köylerinde büyütüp yetiştirmek istiyor. İlgili enerji firması bugün müracaat ettiklerinde 2028 yılına kadar dolu olduklarını belirtmişler. Çocuklarımızın, yaşlılarımızın ve köylerimiz de yaşayan halkımızın bir an önce elektrikle kavuşması için yapılan işlemlerin takipçisi olacağız. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Köylü Milletin Efendisidir' sözünden hareketle köylerimize getirilmesi gereken bu önemli hizmetin bir an önce gelmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.