Giresun Üniversitesinden açıklama geldi! Çotanak Arenayı vermemişler

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 06.07.2024 - 14:16, Güncelleme: 06.07.2024 - 14:16 9819+ kez okundu.
 

Giresun Üniversitesinden açıklama geldi! Çotanak Arenayı vermemişler

4 Temmuz 2024 tarihinde www.yildizhaber.com.tr isimli İnternet Haber Sitemizde yer alan ‘Giresun Üniversitesi Mezuniyet Töreni Tepkilere Yol Açtı!’ haberinin ardından Giresun Üniversitesinden bir açıklama geldi.
Batlama Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonu'nda düzenlenen törenin hem uzaklığı hem de düzensizliği ile öğrenci velilerinin tepkisini çekmesine nedeniyle sitemizde yer alan habere istinaden Giresun Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada, tören için Çotanak Spor Kompleksinin düşünüldüğü fakat zeminin bozulacağı sebebiyle tahsis edilmediği öğrenildi. Konu hakkında Giresun Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Rektörlüğümüzce 4-5 Temmuz 2024 tarihlerinde düzenlenen mezuniyet töreni vesilesiyle bazı basın yayın organlarında çıkan haberlere istinaden açıklama yapma gereği doğmuştur. Düzenlenen mezuniyet töreni planlamalarında tören alanı öncelikle Çotanak Spor Kompleksi düşünülmüş ancak gerekli tüm girişimlerin gerçekleştirilmesine rağmen stadyum zemininin bozulacağı sebebiyle burada mezuniyet törenimizi düzenlememiz uygun görülmemiştir. Şehrimizin sahip olduğu şartlar göz önünde bulundurulduğunda, yaklaşık 15 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirilen mezuniyet töreni için geriye kalan tek alternatif olan şehrin en büyük kapalı spor salonu, Hüseyin Avni Alpaslan Spor Salonu tercih edilmiştir. Tören öncesinde de yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgili tüm kurumlarla istişare yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.
4 Temmuz 2024 tarihinde www.yildizhaber.com.tr isimli İnternet Haber Sitemizde yer alan ‘Giresun Üniversitesi Mezuniyet Töreni Tepkilere Yol Açtı!’ haberinin ardından Giresun Üniversitesinden bir açıklama geldi.

Batlama Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonu'nda düzenlenen törenin hem uzaklığı hem de düzensizliği ile öğrenci velilerinin tepkisini çekmesine nedeniyle sitemizde yer alan habere istinaden Giresun Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada, tören için Çotanak Spor Kompleksinin düşünüldüğü fakat zeminin bozulacağı sebebiyle tahsis edilmediği öğrenildi.

Konu hakkında Giresun Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Rektörlüğümüzce 4-5 Temmuz 2024 tarihlerinde düzenlenen mezuniyet töreni vesilesiyle bazı basın yayın organlarında çıkan haberlere istinaden açıklama yapma gereği doğmuştur. Düzenlenen mezuniyet töreni planlamalarında tören alanı öncelikle Çotanak Spor Kompleksi düşünülmüş ancak gerekli tüm girişimlerin gerçekleştirilmesine rağmen stadyum zemininin bozulacağı sebebiyle burada mezuniyet törenimizi düzenlememiz uygun görülmemiştir. Şehrimizin sahip olduğu şartlar göz önünde bulundurulduğunda, yaklaşık 15 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirilen mezuniyet töreni için geriye kalan tek alternatif olan şehrin en büyük kapalı spor salonu, Hüseyin Avni Alpaslan Spor Salonu tercih edilmiştir. Tören öncesinde de yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgili tüm kurumlarla istişare yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.