Giresunspor Formasına "Topal Osman Ağa Ruhuyla" Yazıldı Polemik Oldu!

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 12.07.2024 - 15:13, Güncelleme: 12.07.2024 - 15:13 7325+ kez okundu.
 

Giresunspor Formasına "Topal Osman Ağa Ruhuyla" Yazıldı Polemik Oldu!

Giresunspor'un yeni sezon formasının ense kısmına "Topal Osman Ağa Ruhuyla" yazılması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
Giresunspor’un yeni formasında Kurtuluş Savaşı sırasında Doğu Karadeniz’de Milis Yarbay olarak görev yapan, Pontus ve Koçgiri ayaklanmalarının bastırılmasında çok önemli rol oynayan Çepni Türkü Topal Osman Ağa’ya ithaf edilerek “ Topal Osman Ağa Ruhuyla” yazılması Giresunspor taraftarları tarafından takdirle karşılanırken, özellikle Amedspor taraftarları bu durumdan rahatsız olurken! Bu durum, sosyal medyada hararetli tartışmalara yol açtı.  İYİ Parti Milletvekili Giresunlu hemşehrimiz Burak Akburak sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şunları söyledi “Rahatsız olan Giresun Kalesi’ne gelsin! Giresunspor Başkanımızı ve yönetim kurulunu kutluyorum. Daha yeni başladık” dedi.  
Giresunspor'un yeni sezon formasının ense kısmına "Topal Osman Ağa Ruhuyla" yazılması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Giresunspor’un yeni formasında Kurtuluş Savaşı sırasında Doğu Karadeniz’de Milis Yarbay olarak görev yapan, Pontus ve Koçgiri ayaklanmalarının bastırılmasında çok önemli rol oynayan Çepni Türkü Topal Osman Ağa’ya ithaf edilerek “ Topal Osman Ağa Ruhuyla” yazılması Giresunspor taraftarları tarafından takdirle karşılanırken, özellikle Amedspor taraftarları bu durumdan rahatsız olurken! Bu durum, sosyal medyada hararetli tartışmalara yol açtı. 

İYİ Parti Milletvekili Giresunlu hemşehrimiz Burak Akburak sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şunları söyledi “Rahatsız olan Giresun Kalesi’ne gelsin! Giresunspor Başkanımızı ve yönetim kurulunu kutluyorum. Daha yeni başladık” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.