Bulancakspor öne geçtiği maçı kaybetti 1-2

SPOR 12.11.2023 - 15:02, Güncelleme: 12.11.2023 - 15:02 9354+ kez okundu.
 

Bulancakspor öne geçtiği maçı kaybetti 1-2

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden temsilcimiz 1926 Bulancakspor, sahasında Serhat Ardahanspor'u konuk etti.
 Bulancak ilçe stadında oynanan müsabakada 1-0 öne geçen kırmızı beyazlılar ikinci yarıda yediği goller ile rakibine 2-1 mağlup oldu. Teknik direktör Ergun Ortakçı yönetiminde çıktığı ilk maçta mağlup olan kırmızı şimşekler taraftarını üzdü. Bulancakspor 38. dakikada sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta arka direkte boş kalan Serdar Kesin topu ağlara gönderdi.    İlk yarının geri kalan dakikalarında her iki takımda ataklardan sonuç alamazken, birinci devre kırmızı beyazlıların 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci devreye aynı ilk onbir ile çıkan Ergun Ortakçı yönetimindeki Bulancakspor, Ardahan ekibini birinci yarıda olduğu gibi yine yarı sahasına kapattı. Konuk ekip ara sıra geldiği Bulancakspor kalesinde 76. dakikada golü buldu. Ceza sahası içinde oluşan karambolde Umut Şahin'in vuruşu defansa çarptı ve top ağlarla buluştu. 1-1 Konuk ekip Serhat Ardahanspor 90+ kazandığı penaltıda Raşit Gür ile öne geçti. Bu sonuçla birlikte kırmızı beyazlılar 5. Hafta sonu itibariyle 7 puanda kaldı.
Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden temsilcimiz 1926 Bulancakspor, sahasında Serhat Ardahanspor'u konuk etti.

 Bulancak ilçe stadında oynanan müsabakada 1-0 öne geçen kırmızı beyazlılar ikinci yarıda yediği goller ile rakibine 2-1 mağlup oldu.

Teknik direktör Ergun Ortakçı yönetiminde çıktığı ilk maçta mağlup olan kırmızı şimşekler taraftarını üzdü.

Bulancakspor 38. dakikada sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta arka direkte boş kalan Serdar Kesin topu ağlara gönderdi. 

 

İlk yarının geri kalan dakikalarında her iki takımda ataklardan sonuç alamazken, birinci devre kırmızı beyazlıların 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci devreye aynı ilk onbir ile çıkan Ergun Ortakçı yönetimindeki Bulancakspor, Ardahan ekibini birinci yarıda olduğu gibi yine yarı sahasına kapattı.

Konuk ekip ara sıra geldiği Bulancakspor kalesinde 76. dakikada golü buldu. Ceza sahası içinde oluşan karambolde Umut Şahin'in vuruşu defansa çarptı ve top ağlarla buluştu. 1-1

Konuk ekip Serhat Ardahanspor 90+ kazandığı penaltıda Raşit Gür ile öne geçti.

Bu sonuçla birlikte kırmızı beyazlılar 5. Hafta sonu itibariyle 7 puanda kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.