Kerasusspor’dan gazetemize forma!

SPOR 07.12.2023 - 16:30, Güncelleme: 07.12.2023 - 16:34 5600+ kez okundu.
 

Kerasusspor’dan gazetemize forma!

Geçtiğimiz Ağustos ayında Bulancak’ta amatör sporda adından söz ettirmeyi planlayarak kurulan Kerasusspor, gazetemizi ziyaret etti.
Kulüp Başkanı Gökmen Azder, yönetim kurulu üyesi Okan Yonkuç ile birlikte Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a Kerasusspor forması hediye ettiler. Kerasuspor’un Kulüp Başkanı Azder, Kerasusspor’un öncelikle futbolda 2. Amatör Lig'de yer alarak, daha sonra diğer amatör branşlarda fair play ruhuna yakışır bir şekilde gençlerin bireysel ve takım sporlarında yarışmalara katılmasını istediklerini ifade ederek, Türk sporu adına başarı elde etmek amacıyla kurulduklarını söyledi. Hedeflerinin Giresun’da ki tüm amatör ve profesyonel kulüpler ile iyi ilişkiler içerisinde spor faaliyetlerini yürütüp, şampiyonluklar elde etmek istediklerini aktaran Başkan Azder ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız.
Geçtiğimiz Ağustos ayında Bulancak’ta amatör sporda adından söz ettirmeyi planlayarak kurulan Kerasusspor, gazetemizi ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Gökmen Azder, yönetim kurulu üyesi Okan Yonkuç ile birlikte Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a Kerasusspor forması hediye ettiler.

Kerasuspor’un Kulüp Başkanı Azder, Kerasusspor’un öncelikle futbolda 2. Amatör Lig'de yer alarak, daha sonra diğer amatör branşlarda fair play ruhuna yakışır bir şekilde gençlerin bireysel ve takım sporlarında yarışmalara katılmasını istediklerini ifade ederek, Türk sporu adına başarı elde etmek amacıyla kurulduklarını söyledi.

Hedeflerinin Giresun’da ki tüm amatör ve profesyonel kulüpler ile iyi ilişkiler içerisinde spor faaliyetlerini yürütüp, şampiyonluklar elde etmek istediklerini aktaran Başkan Azder ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.