Dr. Şenyürek; “Adayımızın etrafında kenetleneceğiz”

SİYASET 07.01.2024 - 16:10, Güncelleme: 07.01.2024 - 16:10 8349+ kez okundu.
 

Dr. Şenyürek; “Adayımızın etrafında kenetleneceğiz”

Cumhuriyet Halk Giresun İl Başkanı Dr. Gökhan Şenyürek, Cumartesi günü gerçekleştirilen Giresun Belediye Başkan Adaylığı ön seçimi sonrası “Tüm örgütümüzle Belediye Başkan Adayımız Fuat Köse’nin etrafında kenetleneceğiz” dedi.
CHP’li Şenyürek ön seçim sonucunun ilan edilmesinin hemen ardından yaptığı açıklamada; “Bugün burada çok güzel bir ön seçim süreci yaşadık. Merkez ilçe ve il kongremizde, ön seçim konusunda örgütümüze bir takım sözler vermiştik. Bugün burada vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her aday adayımızın tanıtım toplantısında şunu ifade etmiştik; yola 8 aday adayı ile çıkıyoruz, fakat günün sonunda işin doğası gereği bir adayımızla belediye seçimlerine gireceğiz. Bugünde bunu gerçekleştirdik. Bugün burada bir yarış değil, sadece seçime girecek olan belediye başkan adayımızı belirledik. Birbirinden değerli 8 aday adayımız vardı. Bugün yapılan seçimde örgütümüz Fuat Köse’nin belediye başkan adayı olmasını tercih etti. Bizde bundan sonraki süreçte, tüm örgütümüzle beraber Fuat Köse’nin etrafında kenetleneceğiz. İnşallah 31 Mart akşamı da Fuat Köse ile birlikte başarı elde edeceğiz” ifadelerini kullandı. Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş’a ve Milletvekili Elvan Işık Gezmiş’e de ayrı ayrı teşekkür eden Şenyürek; “Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum, çok güzel bir ortam sağlayan, bugünkü ön seçim sürecini çok güzel şekilde yöneten Merkez İlçe Başkanımız Murat Bektaş'a çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir organizasyon yaptı burada. Çok şeffaf ve adil bir ön seçim oldu. Ona ve ekibine emekleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca Milletvekilimiz Sayın Elvan Işık Gezmiş bütün gün burada bizlerleydi, onun da bu ön seçim sürecinde katkıları büyük. Merkez İlçe Başkanı, İl Başkanı ve Milletvekili olarak bu konuda fikir birliği içerisindeydik. Dolayısıyla Sayın Milletvekilimize de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Cumhuriyet Halk Giresun İl Başkanı Dr. Gökhan Şenyürek, Cumartesi günü gerçekleştirilen Giresun Belediye Başkan Adaylığı ön seçimi sonrası “Tüm örgütümüzle Belediye Başkan Adayımız Fuat Köse’nin etrafında kenetleneceğiz” dedi.

CHP’li Şenyürek ön seçim sonucunun ilan edilmesinin hemen ardından yaptığı açıklamada; “Bugün burada çok güzel bir ön seçim süreci yaşadık. Merkez ilçe ve il kongremizde, ön seçim konusunda örgütümüze bir takım sözler vermiştik. Bugün burada vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her aday adayımızın tanıtım toplantısında şunu ifade etmiştik; yola 8 aday adayı ile çıkıyoruz, fakat günün sonunda işin doğası gereği bir adayımızla belediye seçimlerine gireceğiz. Bugünde bunu gerçekleştirdik. Bugün burada bir yarış değil, sadece seçime girecek olan belediye başkan adayımızı belirledik. Birbirinden değerli 8 aday adayımız vardı. Bugün yapılan seçimde örgütümüz Fuat Köse’nin belediye başkan adayı olmasını tercih etti. Bizde bundan sonraki süreçte, tüm örgütümüzle beraber Fuat Köse’nin etrafında kenetleneceğiz. İnşallah 31 Mart akşamı da Fuat Köse ile birlikte başarı elde edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş’a ve Milletvekili Elvan Işık Gezmiş’e de ayrı ayrı teşekkür eden Şenyürek; “Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum, çok güzel bir ortam sağlayan, bugünkü ön seçim sürecini çok güzel şekilde yöneten Merkez İlçe Başkanımız Murat Bektaş'a çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir organizasyon yaptı burada. Çok şeffaf ve adil bir ön seçim oldu. Ona ve ekibine emekleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca Milletvekilimiz Sayın Elvan Işık Gezmiş bütün gün burada bizlerleydi, onun da bu ön seçim sürecinde katkıları büyük. Merkez İlçe Başkanı, İl Başkanı ve Milletvekili olarak bu konuda fikir birliği içerisindeydik. Dolayısıyla Sayın Milletvekilimize de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.