Doğa Koleji’nin karizmatik abisi

YAŞAM 09.05.2024 - 17:06, Güncelleme: 09.05.2024 - 17:06 6626+ kez okundu.
 

Doğa Koleji’nin karizmatik abisi

Giresun Doğa Kolejinde öğrenci ve öğretmenler tarafından sevilen güler yüzlü, samimi ve içten karizmatik özel güvenlik görevlisi evli ve 5 çocuk babası İlyas Öztürk gazetemize konuştu.
1984 Keşap doğumlu Öztürk, 5 yıldan bu yana Doğa Kolejinde güvenlik müdürü olarak çalışıyor. Öztürk gazetemize yaptığı açıklamada, “Okula gelen ziyaretçilerimiz güvenlik birimi yani bizler tarafından karşılanırlar. Ziyaretçi kartları verilerek gerekli birimlere yönlendirilen ziyaretçilerimiz okul çıkışında yine biz güvenlik birimince uğurlanırlar. Okul idaresi, çocuklarımızın güvenliği için konulan kurallara uyulması konusunda son derece hassasiyet göstermekteyiz. Okulumuzun gece aydınlatılması ve kamera sistemi ile sürekli ve kayıtlı takibi, güvenlik açısından önemle ve titizlikle yapılmaktadır” dedi.
Giresun Doğa Kolejinde öğrenci ve öğretmenler tarafından sevilen güler yüzlü, samimi ve içten karizmatik özel güvenlik görevlisi evli ve 5 çocuk babası İlyas Öztürk gazetemize konuştu.

1984 Keşap doğumlu Öztürk, 5 yıldan bu yana Doğa Kolejinde güvenlik müdürü olarak çalışıyor.

Öztürk gazetemize yaptığı açıklamada, “Okula gelen ziyaretçilerimiz güvenlik birimi yani bizler tarafından karşılanırlar. Ziyaretçi kartları verilerek gerekli birimlere yönlendirilen ziyaretçilerimiz okul çıkışında yine biz güvenlik birimince uğurlanırlar. Okul idaresi, çocuklarımızın güvenliği için konulan kurallara uyulması konusunda son derece hassasiyet göstermekteyiz. Okulumuzun gece aydınlatılması ve kamera sistemi ile sürekli ve kayıtlı takibi, güvenlik açısından önemle ve titizlikle yapılmaktadır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.