AK Parti’de yeni bir dönem mi başlıyor?

SİYASET 06.06.2024 - 15:53, Güncelleme: 06.06.2024 - 15:53 11074+ kez okundu.
 

AK Parti’de yeni bir dönem mi başlıyor?

Bulancak siyasetinde heyecanlı bir süreç yaşanıyor. 20 yıldır Bulancak Belediyesini elinde bulunduran AK Parti, 31 Mart seçimlerinde belediyeyi CHP’ye kaptırmıştı.
Bu sürecin ardından AK Parti'de ilçe başkanlığı için mevcut başkan Necati Yıldırım göreve devam ederken, yeni isimlerde gündeme gelmeye başladı. Mevcut İlçe Başkanı Necati Yıldırım'a genel merkez tarafından göreve devam etme kararı verildiği bilgisine ulaşılırken, siyasi kulislerde farklı senaryolar konuşulmaya başlandı. Edinilen bilgilere göre, Bulancak'ın tanınan simalarından Mollaoğlu Temizlik sahibi Yusuf Ali Yıldız'ın isminin de ilçe başkanlığı için ortaya atıldığı öğrenildi. Konuyla ilgili gazetemizin sorularını yanıtlayan Yusuf Ali Yıldız, “Görev istenmez verilir düsturuyla hareket ediyorum. Genel merkez tarafından bana bu görevin tevdi edilmesi halinde, üzerime düşeni yapmaktan çekinmem. Ancak şu an için net bir durum söz konusu değil” ifadelerini kullandı.
Bulancak siyasetinde heyecanlı bir süreç yaşanıyor. 20 yıldır Bulancak Belediyesini elinde bulunduran AK Parti, 31 Mart seçimlerinde belediyeyi CHP’ye kaptırmıştı.

Bu sürecin ardından AK Parti'de ilçe başkanlığı için mevcut başkan Necati Yıldırım göreve devam ederken, yeni isimlerde gündeme gelmeye başladı.

Mevcut İlçe Başkanı Necati Yıldırım'a genel merkez tarafından göreve devam etme kararı verildiği bilgisine ulaşılırken, siyasi kulislerde farklı senaryolar konuşulmaya başlandı.

Edinilen bilgilere göre, Bulancak'ın tanınan simalarından Mollaoğlu Temizlik sahibi Yusuf Ali Yıldız'ın isminin de ilçe başkanlığı için ortaya atıldığı öğrenildi. Konuyla ilgili gazetemizin sorularını yanıtlayan Yusuf Ali Yıldız, “Görev istenmez verilir düsturuyla hareket ediyorum. Genel merkez tarafından bana bu görevin tevdi edilmesi halinde, üzerime düşeni yapmaktan çekinmem. Ancak şu an için net bir durum söz konusu değil” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.