Giresun Halk Eğitim’de muhteşem konser!

YAŞAM 10.06.2024 - 17:31, Güncelleme: 10.06.2024 - 17:33 4524+ kez okundu.
 

Giresun Halk Eğitim’de muhteşem konser!

Giresun'un kültürel zenginliğini bir kez daha ortaya koyan Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitim Merkezi, unutulmaz bir Türk Halk Müziği Konserine ev sahipliği yaptı.
Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen konserde, Şef Hüseyin Ünay yönetiminde Giresun ve Ordu'ya ait 15 değerli eser seslendirildi. Gecede, Giresun İli Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, İl Emniyet Müdürü Recep Güzel Yazıcı, İl Kültür Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tuncer Turan ve birçok izleyici bir araya geldi. Ordu ve Giresun'a ait sevilen türküler, katılımcılar tarafından coşkuyla karşılandı. Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih Uzun, “Başta şefimiz Hüseyin Bey olmak üzere tüm müzisyenlerimize, sunucumuz Reşat beye, salonda görev alan arkadaşlıklarımıza, konserimizde bizleri yalnız bırakmayan kursiyerlerimize ve idareci çalışma arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Ailesine yakışır bir programı daha geride bıraktık” dedi.
Giresun'un kültürel zenginliğini bir kez daha ortaya koyan Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitim Merkezi, unutulmaz bir Türk Halk Müziği Konserine ev sahipliği yaptı.

Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen konserde, Şef Hüseyin Ünay yönetiminde Giresun ve Ordu'ya ait 15 değerli eser seslendirildi. Gecede, Giresun İli Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, İl Emniyet Müdürü Recep Güzel Yazıcı, İl Kültür Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tuncer Turan ve birçok izleyici bir araya geldi.

Ordu ve Giresun'a ait sevilen türküler, katılımcılar tarafından coşkuyla karşılandı. Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih Uzun, “Başta şefimiz Hüseyin Bey olmak üzere tüm müzisyenlerimize, sunucumuz Reşat beye, salonda görev alan arkadaşlıklarımıza, konserimizde bizleri yalnız bırakmayan kursiyerlerimize ve idareci çalışma arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Ailesine yakışır bir programı daha geride bıraktık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.