Kabine'de Değişim! İki Bakan Görevden Alındı

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 02.07.2024 - 10:20, Güncelleme: 02.07.2024 - 10:20 8038+ kez okundu.
 

Kabine'de Değişim! İki Bakan Görevden Alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanlığı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda yeni atamalar yaptı. Resmi Gazete'de...
Yayımlanan kararlara göre Fahrettin Koca'nın yerine Kemal Memişoğlu Sağlık Bakanı, Mehmet Özhaseki'nin yerine ise Murat Kurum Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak atandı. Cevdet Yılmaz'dan Yeni Bakanlara Tebrik Mesajı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yeni bakanlara tebrik mesajı yayımladı. Yılmaz mesajında, "Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına atanan Sayın Murat Kurum'u ve Sağlık Bakanlığına atanan Sayın Kemal Memişoğlu'nu tebrik eder, üstlendikleri görevlerde üstün başarılar dilerim. Aynı kabinede görev yapmaktan onur duyduğum, yol ve dava arkadaşlarımız Sayın Mehmet Özhaseki ve Sayın Fahrettin Koca'ya aziz milletimize hizmetleri için gönülden teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanlığı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda yeni atamalar yaptı. Resmi Gazete'de...

Yayımlanan kararlara göre Fahrettin Koca'nın yerine Kemal Memişoğlu Sağlık Bakanı, Mehmet Özhaseki'nin yerine ise Murat Kurum Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak atandı.

Cevdet Yılmaz'dan Yeni Bakanlara Tebrik Mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yeni bakanlara tebrik mesajı yayımladı. Yılmaz mesajında, "Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına atanan Sayın Murat Kurum'u ve Sağlık Bakanlığına atanan Sayın Kemal Memişoğlu'nu tebrik eder, üstlendikleri görevlerde üstün başarılar dilerim. Aynı kabinede görev yapmaktan onur duyduğum, yol ve dava arkadaşlarımız Sayın Mehmet Özhaseki ve Sayın Fahrettin Koca'ya aziz milletimize hizmetleri için gönülden teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.