Perihan Madalı vefat etti

VEFAT (YH) - Yıldız Haber | 21.07.2024 - 11:40, Güncelleme: 21.07.2024 - 11:40 6888+ kez okundu.
 

Perihan Madalı vefat etti

Samugüney Köyü’nden Cinoğulları’ndan Merhum Hacı Hasan Madalı’nın eşi Perihan Madalı’nın vefatı sevenlerini yasa boğdu.
Nejla, Ömer, Emine, Kadriye ve Yunus Emre İlkokulu öğretmenlerinden Abdullah Madalı’nın anneleri Perihan Madalı vefat etti. Cenazesi 21 Temmuz Pazar (bugün) öğle namazına müteakip Gıcıklı Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Samugüney Köyü’ndeki aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız haber olarak Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz.
Samugüney Köyü’nden Cinoğulları’ndan Merhum Hacı Hasan Madalı’nın eşi Perihan Madalı’nın vefatı sevenlerini yasa boğdu.

Nejla, Ömer, Emine, Kadriye ve Yunus Emre İlkokulu öğretmenlerinden Abdullah Madalı’nın anneleri Perihan Madalı vefat etti.
Cenazesi 21 Temmuz Pazar (bugün) öğle namazına müteakip Gıcıklı Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Samugüney Köyü’ndeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.
Yıldız haber olarak Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.