Satrançta, Karadeniz'in Gururu Bulancak İhsaniye Spor'dan Büyük Başarı

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 25.07.2024 - 10:46, Güncelleme: 25.07.2024 - 10:46 5141+ kez okundu.
 

Satrançta, Karadeniz'in Gururu Bulancak İhsaniye Spor'dan Büyük Başarı

Denizli’de 15-21 Temmuz 2024 tarihlerinde düzenlenen Türkiye Satranç Birinci Ligi, 9 tur süren zorlu ve heyecanlı karşılaşmalara sahne oldu.
Turnuvada İlçemizi Temsil eden Karadeniz bölgesinin üst liglerdeki tek temsilcisi Bulancak İhsaniye Spor, Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü gibi yüksek bütçeli takımların arasında başarılı mücadelesi sonucunda seneye de Birinci Ligde mücadele etme hakkı kazandı. Karaoğlanoğlu İnşaat'ın sponsorluğuyla lige katılan takımımızın Bulancaklı Sporcusu Murat Eren Aytekin kendi masasında oynadığı 9 maçta 8 galibiyet 1 Beraberlik alarak bireysel kategoride ikincilik madalyasının sahibi oldu. Aynı zamanda Hacettepe Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi olan Aytekin'i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde prestij meselesi olarak görülen satranç sporunun, ülkemizde de büyük bir hızla geliştiği bir dönemde, bölgemizde bu mücadeleyi özveyiyle sürdüren Bulancak İhsaniye Spor sporcu ve yöneticilerine, takıma sponsor olarak lige güçlü bir takım kurulmasına olanak sağlayan Hamit Karaoğlanoğlu'ya teşekkür ederiz, temsilcimize birinci ligde başarılar dileriz.
Denizli’de 15-21 Temmuz 2024 tarihlerinde düzenlenen Türkiye Satranç Birinci Ligi, 9 tur süren zorlu ve heyecanlı karşılaşmalara sahne oldu.

Turnuvada İlçemizi Temsil eden Karadeniz bölgesinin üst liglerdeki tek temsilcisi Bulancak İhsaniye Spor, Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü gibi yüksek bütçeli takımların arasında başarılı mücadelesi sonucunda seneye de Birinci Ligde mücadele etme hakkı kazandı.

Karaoğlanoğlu İnşaat'ın sponsorluğuyla lige katılan takımımızın Bulancaklı Sporcusu Murat Eren Aytekin kendi masasında oynadığı 9 maçta 8 galibiyet 1 Beraberlik alarak bireysel kategoride ikincilik madalyasının sahibi oldu. Aynı zamanda Hacettepe Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi olan Aytekin'i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde prestij meselesi olarak görülen satranç sporunun, ülkemizde de büyük bir hızla geliştiği bir dönemde, bölgemizde bu mücadeleyi özveyiyle sürdüren Bulancak İhsaniye Spor sporcu ve yöneticilerine, takıma sponsor olarak lige güçlü bir takım kurulmasına olanak sağlayan Hamit Karaoğlanoğlu'ya teşekkür ederiz, temsilcimize birinci ligde başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.