Spil Dağı Zirvesinde Mevlidhanlar Hafızlar Buluşuyor

KÜLTÜR (YH) - Yıldız Haber | 19.07.2024 - 12:36, Güncelleme: 19.07.2024 - 12:38 8965+ kez okundu.
 

Spil Dağı Zirvesinde Mevlidhanlar Hafızlar Buluşuyor

Manisa Türk Tasavvuf Musikisi ve Mevlidhanlar Derneği, “Şehzadeler Şehri Manisa 24. Geleneksel Hafızlar, Mevlidhanlar Kültür ve Sanat Şöleni’ gerçekleştirecek.
27 Temmuz 2024 Cumartesi günü Spil Dağı’nın zirvesinde gerçekleşecek olan programda Kur’an bülbülleri kulakların pasını silecek.  Manisa Valiliği ve Manisa Büyükşehir Belediyesi destek veriyor.  Programa Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Prof. Dr. Nurullah Genç, Dr. Hafız Osman Şahin, Büyük Çamlıca  Cami Din görevlisi Kurra Hafız Kerim Öztürk, Ayasofya Camii Din Görevlisi Kurra Hafız Bünyamin Topçuoğlu, Ayasofya Camii Din Görevlisi Kurra Hafız Ferruh Muştuer, Ayasofya Camii Din Görevlisi Kurra Hafız Şükrü Asıleren, Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa Camii Din Görevlisi Hafız Alpcan Çelik, Büyük Çamlıca  Cami Din görevlisi Hafız Mustafa Alpayta, Şef Mehmet Hadi Duran ve Ayasofya Hafızlar Topluluğu, Kırklareli Hızırbey Camii Din Görevlisi Kaside ve Gazelhan Necmettin Ötün, Moderatör ve Ses Sanatçısı Bekir Köse katılacak.  Manisa Türk Tasavvuf Musikisi ve Mevlidhanlar Derneği Başkanı Ali Gülfidan vatandaşları bu güzel programa davet etti.
Manisa Türk Tasavvuf Musikisi ve Mevlidhanlar Derneği, “Şehzadeler Şehri Manisa 24. Geleneksel Hafızlar, Mevlidhanlar Kültür ve Sanat Şöleni’ gerçekleştirecek.

27 Temmuz 2024 Cumartesi günü Spil Dağı’nın zirvesinde gerçekleşecek olan programda Kur’an bülbülleri kulakların pasını silecek.  Manisa Valiliği ve Manisa Büyükşehir Belediyesi destek veriyor. 
Programa Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Prof. Dr. Nurullah Genç, Dr. Hafız Osman Şahin, Büyük Çamlıca  Cami Din görevlisi Kurra Hafız Kerim Öztürk, Ayasofya Camii Din Görevlisi Kurra Hafız Bünyamin Topçuoğlu, Ayasofya Camii Din Görevlisi Kurra Hafız Ferruh Muştuer, Ayasofya Camii Din Görevlisi Kurra Hafız Şükrü Asıleren, Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa Camii Din Görevlisi Hafız Alpcan Çelik, Büyük Çamlıca  Cami Din görevlisi Hafız Mustafa Alpayta, Şef Mehmet Hadi Duran ve Ayasofya Hafızlar Topluluğu, Kırklareli Hızırbey Camii Din Görevlisi Kaside ve Gazelhan Necmettin Ötün, Moderatör ve Ses Sanatçısı Bekir Köse katılacak. 
Manisa Türk Tasavvuf Musikisi ve Mevlidhanlar Derneği Başkanı Ali Gülfidan vatandaşları bu güzel programa davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.